RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tjente 114.000 på mål mot Chelsea

Sist oppdatert:
The Sun hadde utlovet dusør for den som først scoret mot Chelsea. Etter kampen mot Aston Villa må avisen bla opp.

CHELSEA - ASTON VILLA 2-1: Chelsea hadde ikke sluppet inn mål siden mai, og Englands største tabloidavis The Sun hadde fått nok av det pottetette forsvaret. 10 000 pund ble lovet til den spilleren som først scoret mot Chelsea.

Om det var dette som ga Luke Moore ekstra motivasjon er uvisst, men Villa-angriperen lyktes like før pause. 25-åringen fikk sjansen fra start ettersom nyinnkjøpte Milan Baros måtte stå over med skade, og sviktet ikke.

Fra 5 meters hold sikret han seg 114.000 kroner på ett tilslag på ballen. Pengene havner likevel ikke i Moores lommer, de skal gis videre til en veldedig organisasjon. På samme tid fikk nok mange av de drøyt 42.000 på tribunen som fikk sjokk. Et baklengsmål er ikke dagligdags kost for Chelsea-fansen. Og i hvert fall ikke når det i tillegg var en motstanders ledermål.

Dessverre for Moore ble gleden over ledermålet kortvarig. Like etterpå slo Frank Lampard inn et frispark på elegant vis.

Lampard matchvinner
I andre omgang trykket Chelsea på for et ledermål. Og det kom, igjen var Frank Lampard målscorer. Straffesparket som ble tildelt etter at Mellberg hadde lagt ned Drogba ble kontant satt i nettet. Keeper Thomas Sørensen gikk til riktig side, men klarte ikke å stoppe Lampards avslutning.

Det siste kvarteret kontrollerte Chelsea, og de tre poengene var aldri særlig truet.

- Folk sier at det er kjedelig at Chelsea ikke slipper inn mål, men det er ikke deres feil. Det er opp til resten av oss å gi dem en utfordring, sa Villa-manager David O'Leary til Sportinglife etterpå. Han måtte innrømme at Chelsea vant fortjent.

Seier nummer sju av sju mulige var dermed et faktum, og Frank Lampard kunne juble litt ekstra. Midtbanestjernen har fått kritikk for å ha vært i dårlig form innledningsvis i sesongen, men nå ser han ut til å være på vei tilbake til det nivået han var på i fjor. Og det er dårlig nytt for alle som drømmer om at et annet lag skal vinne serien.

Luke Moore velger neppe å gi pengene han vant til Chelseas fond for total dominans. Der er det nok av rubler fra før.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere