RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Erlend Aas (Scanpix)

Tjærnås blir FFK-trener

Fyller på med kompetanse i trenerteamet.

Fredrikstad-trener Anders Grönhagen er sykmeldt på ubestemt tid. I hans fravær er det Tom Freddy Aune som fungerer som hovedtrener.

Slik blir det også i tiden framover, men FFK-ledelsen har samtidig bestemt seg for å fylle på med kompetanse i det sportslige apparatet.

Det gjør de ved å hente inn Lars Tjærnås i en 60 prosent stilling. Klubben bekrefter tirsdag at de har inngått en avtale med Tjærnås som strekker seg ut 2010.

Spesifikt skal Tjærnås jobbe med analyse av motstandere og egne spillere, samt kartlegging av potensielt nye spillere.

- Jeg kommer ikke med noen fasit eller ferdige løsninger. I en slik type jobb tror jeg det er viktigere å ha evnen til å stille de riktige spørsmål, enn å fremstå som en har alle riktige svar. Jeg mener jeg har en solid bakgrunn for både å stille spørsmål, og være en diskusjonspartner, sier Tjærnås til klubbens hjemmeside.

Lars Tjærnås har lang fartstid fra toppfotballen, blant annet som Drillos assistenttrener i Wimbledon. Han jobber også som fotballekspert for Canal Plus.

Fredrikstad har hatt en elendig sesong, med bare 18 poeng på 18 kamper. Med det er de bare ett poeng fra nedrykk.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere