RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To knivstukket i Roma

(Reuters/Scanpix)
Sist oppdatert:
Ikke akkurat helt rolig før Mesterliga-finalen.

Ifølge The Guardian er én 34 år gammel Manchester United-supporter knivstukket i låret i Roma. Han skal ha blitt angrepet av fire menn, men ytterligere detaljer er ikke kjent. Skaden skal ikke være alvorlig, og han er nå utskrevet fra sykehuset.

Samtidig skal fire italienere også ha knivstukket en 23 år gammel amerikaner, etter at han snakket til dem på engelsk, skriver Reuters.

- Han ble funnet på bakken, blodig, mens han skrek på engelsk. Fire personer stod over ham mens de slo og stakk med kniv, sier politiet.

De fire mennene ble arrestert.

NYHET:Spill Lotto og Tipping på mobilen

Det skal være om lag 30.000 United-supportere i den italienske hovedstaden. 10.000 av dem skal være uten billett. Men med alkoholforbud - og instruksjoner fra et mannsterkt politikorps om å holde seg unna områdene hvor Romas Ultras-fans holder til - håper politiet å drepe alle mulige konflikter før de egentlig kommer i gang.

Det er ikke imidlertid like lett.

Ifølge flere rapporter fortsatte en rekke barer og restauranter med salg av alkohol gjennom natta. Også flere butikker skal ha latt fans få kjøpe det de har ønsket.

Knivstikkingen er ikke den første for engelske lag på besøk i Roma. Tidligere har også fans av Liverpool, Arsenal og Middlesbrough havnet i trøbbel i byen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere