RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To lag som elsker å spille uavgjort

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Både Parma og Sampdoria har spilt svært mye uavgjort denne sesongen og da er spillet gitt. Sjekk torsdagens oddstips.

På en torsdag med et svært begrenset og vanskelig utvalg på Langoddsen, har vi funnet vårt spill i Serie A i kampen mellom Parma og Sampdoria. Torsdagens langoddsprogram består for øvrig av noen returkamper i den spanske cupen og et par danske og nederlandske cupkamper, samt en sju kamper fra NHL. Noen privatlandskamper i ishockey er også med, deriblant Slovenia mot Norge. Norsk Tipping har også gjort plass til de to playoffkampene til Tippeligaen, men disse kampene spilles som kjent henholdsvis fredag og søndag.

Sportspills meny torsdag:
Trav Bergen: Vi stoler på mestvinnende
Lesertips: Lesernes oddstips torsdag

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Liten vinnervilje
Den ellevte serierunden i Serie A ble spilt onsdag, bortsett fra kampen mellom Parma og Sampdoria. Hjemmelaget Parma har ikke hatt noen god innledning på sesongen og står med kun en seier etter ti spilte kamper. Vi så blant annet kampen tredje sist hjemme mot Roma, og i det som var en svært middels fotballkamp, så var det bemerkelsesverdig hvor tannløse Parma fremstod selv på hjemmebane. Ikke engang evigunge Hernan Crespo (kom inn som innbytter) kunne utgjøre noen offensiv trusel i den kampen. Og med kun seks scorede mål på sesongens ti første kamper, er det ikke vanskelig å se hvor skoen trykker for hjemmelaget. 10 baklengs er jo slett ikke så verst. Hjemme på Stadio Ennio Tardini er det blitt 1-3-1 så langt. Forventet lagoppstilling: Mirante, Zaccardo, Paletta, Lucarelli, Antonelli, Morrone, Dzemaili, Gobbi, Candreva, Bojinov, Marques. Det innebærer at gode Giovinco er ute i torsdagens kamp, men ellers er det lite skadeproblemer for hjemmelaget.

Nå kan du tippe på iPhone

Når det gjelder bortelaget Sampdoria så har det blitt altfor mange poengdelinger til nå. Seks av de ti spilte har endt uavgjort, tre er vunnet og kun en kamp er tapt. Urokråka Cassano har altså havnet i kulden etter å ha havnet i klammeri med ledelsen, og det er jo sørgelig all den tid Cassano har vært god det siste året. Den viktige spissen, Pozzi returnerer etter karantene og utgjør et sterkt spisspar sammen med den italienske landslagsspissen Pazzini. For øvrig er det lite skadebekymringer hos bortelaget, som nok skuffet mange langoddsspillere søndag da de måtte nøye seg med 0-0 hjemme mot Catania. Fire av fem bortematcher er endt uavgjort og kun to mål er scoret på de siste fire kampene.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Målfattig
Med to lag som lider av scoringsvegring, som "elsker" å spille uavgjort denne sesongen, og som begge har spilt uavgjort i tre av sine fire siste ligakamper, gir valget seg selv. Vi må prøve et spill på uavgjort i denne kampen. Kampen kan spilles som singel og oddsen for U er 2,65. Vår innsats er som vanlig kr 100.

Spilleforslag torsdag:
Kamp 100 Parma - Sampdoria 2,40 2,65 2,60
Her kan du spille denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Vi har for øvrig sjekket opp de spanske cupkampene som spilles torsdag, men felles for lagene er at det er store rokeringer på mannskapene og således er det litt bingopreg over eventuelle spilleforslag på disse. Vi registrerer at Malaga har et bra utgangspunkt etter 0-0 borte mot Hercules, og et Malaga-lag som har underprestert i ligaen, trenger nok en opptur og trolig roterer Hercules mest på mannskapet sitt til denne kampen, ihvertfall i følge den normalt pålitelige spanske sportsavisen Marca. Men spanske lag er altså kjent for å nedprioritere cupkampene og dermed er det bare å være forsiktig med innsatsene.

De danske cupkampene er heller ikke enkle og underbetalte favoritter i den nederlandske cupen blir man heller ikke rik av. Så vi anbefaler våre lesere til å være forsiktige med innsatsene på en spillemessig mager torsdag. Det er mye godt i vente til helgen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere