RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To nordmenn i celebert selskap

Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Stefan Strandberg og Ørjan Nyland på All Star-laget etter U21-EM.

Det norske U21-landslaget imponerte kraftig under europamesterskapet i Israel, som ble avsluttet tidligere denne uken.

De norske gutta kom til semifinalen, hvor de ble slått ut av Spania, som til slutt gikk helt til topps i turneringen.

Viktig brikke
Flere av de norske gutta imponerte voldsomt med sitt spill, og i etterkant av mesterskapet er to av våre gutter tatt ut på UEFAs All Star-lag etter turneringen.

Stefan Strandberg var en viktig brikke i det norske laget, og han ga mye juling til verdensstjernene som sto på motsatt banehalvdel.

Ørjan Nyland spilte en prikkfri turnering i mål for Norge.

Selv om Norge røk ut i semifinalen, kunne de reise hjem med edelt metall rundt halsen. For første gang siden 1999 deltok et norsk U21-landslag i et mesterskap, og det var andre gangen på rad de kunne reise hjem med bronsemedaljene.

Attraktive
Etter imponerende prestasjoner av det norske laget, har flere av spillerne fått oppmerksomhet av større klubber i Europa.

Strømsgodset-spiller Stefan Johansen blir sett på som Norges kanskje største talent for tiden, og etter godt spill i mesterskapet skal han stå på blokka til Everton-manager Roberto Martinez.

Fredrik Semb Berge skal være ønsket i Serie A-klubben Parma, etter at Odd-spilleren imponerte med sitt spill mot spillere fra større ligaer.

Flere norske spillere har uttalt i etterkant av mesterskapet at de kunne tenke seg nye utfordringer. Håvard Nilsen, som til daglig spiller i østerriske Red Bull Salzburg, har uttalt at han ønsker seg vekk fra Østerrike for å få mer spilletid.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere