Gå til sidens hovedinnhold

To nye for Rekdal

Costarikaner nesten klar. Nordmann helt klar for Aalesund

Kjetil Rekdal har lenge sagt klart ifra at han trenger forsterkninger. Nå blir Aalesund-treneren bønnhørt av klubbledelsen. Den costarikanske midtbanespilleren Michael Barrentes Roja er på det nærmeste klar for tangotrøyene, skriver Sunnmørsposten.

- Overgangen er ikke helt i boks ennå, men nå er papirene oversendt. Hvis han går gjennom den medisinske testen er det bare noen underskrifter igjen før han er Aalesund-spiller, sier klubbdirektør Henrik Hoff til avisen.

Må vente med e-cup
Michael Barrentes Roja er 26 år og kommer fra Deportivo Saprissa. Ifølge Wikipedia har han 13 landskamper for Costa Rica.

Overgangsvinduet i Norge åpner 1. august. Det betyr at den nye mannen er uaktuell for spill i tredje kvalifiserinsgsrunde til Europa League,

Det samme gjelder Lars Fuhre, som også bare er medisinsk test unna å bli Aalesund-spiller. Det bekrefter klubben på sin hjemmeside tirsdag.

Fra Nybergsund
20 år gamle Fuhre er midtbanespiller og kommer fra adeccoligaklubben Nybergsund. Han er en spiller Aalesund har fulgt lenge, og som sunnmøringene forventer skal ta steget opp til tippeliganivå raskt.

- Vi ser for oss at vi skal være med på å gi han samme utvikling som Jonathan, Alexander, Orry, Carlsen og andre unggutter i AaFK, sier Kjetil Rekdal.

Lars Fuhre har er enig med Aalesund om en treårskontrakt.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

De beste kuppene du gjør på Milrab-salget