RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To nye til Aalesund

Foto: Anders Wiklund (Scanpix)
Sist oppdatert:
Nyopprykkede Aalesund er blitt enig med Karl-Oscar Fjørtoft om en treårsavtale. Klubben er også i samtaler med Strømsgodsets Kim Larsen om en overgang.

- Vi er blitt muntlig enige med Karl-Oscar Fjørtoft om en treårsavtale. Nå gjenstår det bare å bli enig med hans svenske klubb, Hammarby, om overgangen. Men av erfaring vet jeg at slike forhandlinger kan ta litt tid, opplyser Aalesunds daglige leder Henrik Hoff til TV 2 Nettavisen.

Karl-Oskar Fjørtoft har fortsatt en lang vei å gå før han er i aksjon på fotballbanen, etter å ha vært satt ut av spill med en stressreaksjon. TV 2 Nettavisen skrev tidligere onsdag at han håper veien tilbake til fotballbanen kan være kortere med overgang til Aalesund.

Larsen på vei
Aalesund er samtidig svært interessert i å sikre seg den tidligere Raufoss, Odd Grenland, Lørenskog og Skeid-spissen Kim Larsen fra Strømsgodset. 28-åringen er allerede ankommet Aalesund for å trene og ha samtaler med klubben.

- Kim Larsen er hos oss nå, for å trene og møte trenerne. Men foreløpig har vi ikke tilbudt ham en konkret kontrakt. Nå skal han være her en stund, så får vi se hva som skjer videre, opplyser Hoff.

Aalesund har tidligere i høst sikret seg underskriftene til Petter Werni og islendingen Haraldur Freyr Gudmundsson. Midtstopper Amund Skiri har forsvunnet til Vålerenga.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere