RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: MIGUEL RIOPA

To sikre fra 3. divisjon

Sist oppdatert:
Vi går for Hinna og MK, to meget sannsynlige seire i dag

Torsdagens langoddsprogram minner om det vi så i går, med privatlandskamper, Melodi Grand Prix og norsk 3. divisjon. Vi tilbys også finsk cup og fotball fra Sverige og det amerikanske kontinent.

Vårt oddstips med ettmålsseiere til Nederland og Frankrike gikk inn i går, til fine 11,71 i odds. Dette er den høyeste oddsen vi har fått inn så langt, dog ikke den største gevinsten vi har vunnet da vi justerte innsatsen noe ned i går, men vi er meget fornøyd og skal prøve og følge opp med et nytt treff i dag. Oddsen blir ikke like høy denne gangen.

OBS! Nå må du laste ned ny Norsk Tipping-klient

Søgne - Mandalskameratene
Søgne henger greit med etter 3-0-3 på de seks første. På hjemmebane har det blitt tap 2-4 for gode Flekkefjord og tap 0-1 for minst like gode Trauma. Mot Våg vant man like godt 7-0, og sammen med borteseieren mot Farsund sist står man nå med to strake seire.

Mandalskameratene er sammen med Jerv suverene serieledere. De står med 6-0-0 og 25-3 i målforskjell så langt. Statistikken blir på ingen måte verre av at fem av disse seirene er borteseire. 20-2 er målforskjellen på bortebane. I cupen slo man først Vindbjart 1-0 før man tapte knepent 1-2 mot Start i runde 2. Selv etter disse fantastiske resultatene er gjennomgangstonen på klubbens hjemmesider at laget ikke har fått vist frem sitt beste og at de skylder publikum en god kamp i år.

Hvem går videre i MGP i kveld? Tipp her!

Disse vant 5-1 mot Randesund sist: Thomas Lia - Magnus Jorstad, Inge Nilsen, Fredrik Stray Tjaum, Jonas Norheim (Are Strømland fra 46. min) - Morten "Bøtta" Blørstad (Thomas Seland fra 46. min), Ove Rugland, Tor Olve Fagnastøl, Eirik Schulze, Tom Sagebakken (Duki Krasniqi fra 79. min), Willy Pepa.

Vi kan ikke se at det skal være noen nye skader i noen av lagene. Det er heller ingen tidligere møter mellom disse.

Det er kun ett lag i denne avdelingen som muligens kan stoppe MK, og det er Jerv. Søgne skal være sjanseløse. Derfor er oddsen på B bare 1,25. Dette er ikke markedsledende odds, men den tas med i en dobbel.

Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!

Hinna - Eiger
Hinna er gode hjemme i 3. divisjon avdeling Rogaland 1, hvor de har slått Riska 5-1, Vaulen 3-2 og Bryne 2 2-0. Det ble tap 2-3 for Vardeneset. Hinna ligger på en fin sjetteplass så langt, og ser ut til å kunne nå målet om å spille i 3. divisjon også neste sesong når når nær halvparten av lagene har rykket ned.

Eiger har større utfordringer foran seg hvis de skal unngå en direkte retur til 4. divisjon. De ligger foreløpig sist med 4 poeng. Poengene kom borte mot ikke alt for gode Hana og Ålgård 2. Bortsett fra 1-8 tapet for Bryne 2 har Eiger tapt knepent i de fleste kampene. Det må være irriterende å alltid mangle det siste, avgjørende målet, men det er samtidig betegnende for et lag i bunnen.

Hinna har lagt ut troppen til dagens kamp på nettsiden sin. Det går på fornavn: Danny, Jonas, Anders, Meier, Øyvind, Petter, Ståle, Morten, Roy, Ragnar, Henning, Espen, Erlend, John, Fredrik, Hansi, Kevin og Ingve. På vent: Theo og Odd. Usikre: Kevin og Ingve. Vi møter kl. 18.00 i garderoben.

Dette betyr at hjemmelaget stiller bortimot fulltallige. Hos bortelaget skal det trolig gjøres en rokkering på keeperplass, da førstekeeper er småskadet. Ellers ingen skader.

OBS! Nå må du laste ned ny Norsk Tipping-klient
Alltid oppdatert:Få scoringsvarsel for ditt favorittlag!

Ingen tidligere møter mellom disse.

Selv om Eiger har hentet poengene sine på bortebane hittil, skal det bli for vanskelig mot gode Hinna. Mye peker på en hjemmeseier i dag. Enormt stor blir den sikkert ikke, men det vil være svært overraskende hvis Eiger skulle få med seg poeng herfra. Oddsen er 1,25 på favoritten her også.

Vi får en dobbel til 1,56 i odds, og vi lar det være med det i dag. Det er lavt, ja, men det blir feil å slenge på kamper vi har mindre tro på bare for å få høyere odds. Det kommer bedre muligheter på dager med bedre utvalg. Lav odds betyr heller ikke at dette er et sikkert spill, men dette er det eneste vi har tro på i dag. Vi setter 200 kroner på denne dobbelen. Spillefristen er klokken 18.50.

43. Hinna - Eiger 1,25 4,85 4,10
47. Søgne - Mandalskameratene 4,10 4,85 1,25

Klikk her for å levere dette spillet.

-

Sportspill.no on Facebook

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere