RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To strake for Ståle

Foto: John Walton / Pa Photos / NTB scanpix
Reddet av motstanderens toppscorer.

WOLVES-BIRMINGHAM 1-0:

Seierstørken er definitivt over for Ståle Solbakkens menn.

Mot Birmingham kom den andre strake trepoengeren, og dermed går Wolverhampton inn i det meget tette juleprogrammet med en god følelse de har savnet i lang tid.

Avgjørelsen falt en drøy halvtime ut i kampen, da gjestenen toppscorer Marlon King var uheldig og styrte et frispark i eget mål.

Til tross for scoringen var det Birmingham som styrte begivenhetene i første omgang. Likevel kunne ulvene gå til pause med ledelsen.

I den andre omgangen var det tydelig at Solbakken hadde fortalt mannskapet sitt at det ikke var noe rom for hvile.

I løpet av en ti minutters periode radet hjemmelaget opp flere gigantiske muligheter. De fleste tilfalt Kevin Doyle, som dessverre ikke maktet å omsette noen av dem i scoring.

Sjansesløsingen har straffet seg i flere kamper denne sesongen, og da både Doyle og Björn Bergmann Sigurdarson misset på gode sjanser sent i kampen, var det nok en småstresset Ståle Solbakken som så laget sitt gå inn i tilleggstiden.

Heldigvis for prosjekt Solbakken holdt ledelsen helt inn. To strake seirer er første gang siden september at sist skjedde og Wolves klatrer dermed opp på 16.-plass i Championship.

Kun fem poeng bak opprykkskvalifisering.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere