*Nettavisen* Sport.

To strake for Ståle

Foto: John Walton / Pa Photos / NTB scanpix

Reddet av motstanderens toppscorer.

WOLVES-BIRMINGHAM 1-0:

Seierstørken er definitivt over for Ståle Solbakkens menn.

Mot Birmingham kom den andre strake trepoengeren, og dermed går Wolverhampton inn i det meget tette juleprogrammet med en god følelse de har savnet i lang tid.

Avgjørelsen falt en drøy halvtime ut i kampen, da gjestenen toppscorer Marlon King var uheldig og styrte et frispark i eget mål.

Til tross for scoringen var det Birmingham som styrte begivenhetene i første omgang. Likevel kunne ulvene gå til pause med ledelsen.

I den andre omgangen var det tydelig at Solbakken hadde fortalt mannskapet sitt at det ikke var noe rom for hvile.

I løpet av en ti minutters periode radet hjemmelaget opp flere gigantiske muligheter. De fleste tilfalt Kevin Doyle, som dessverre ikke maktet å omsette noen av dem i scoring.

Sjansesløsingen har straffet seg i flere kamper denne sesongen, og da både Doyle og Björn Bergmann Sigurdarson misset på gode sjanser sent i kampen, var det nok en småstresset Ståle Solbakken som så laget sitt gå inn i tilleggstiden.

Heldigvis for prosjekt Solbakken holdt ledelsen helt inn. To strake seirer er første gang siden september at sist skjedde og Wolves klatrer dermed opp på 16.-plass i Championship.

Kun fem poeng bak opprykkskvalifisering.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.