Gå til sidens hovedinnhold

Tobias Grahn utstøtt i AGF

I Vålerenga røk svensken uklar med både treneren og laget. Nå må han varme opp alene i kriserammede AGF.

Den svenske balleleganten og urokråka klarte gang på gang å gjøre seg upopulær med primadonnanykker og ekstrem selvopptatthet under tiden i Oslo.

Nå spiller han på lag med Jonny Hanssen, Christer George og Roger Risholt for den danske jumboklubben AGF Aarhus. Før helgens hjemmemøte med OB måtte imidlertid Tobias Grahn varme opp alene.

- Bedt av trenerne
- Det er ikke noe jeg har ønsket, men som jeg er bedt om av trenerne, sier Grahn til Jyllands-Posten.

Ifølge avisen er mange av spillerne grundig lei svenskens egotripp, mens AGF-trener Sören Åkeby ikke vil si hvorfor Grahn varmet opp for seg selv.

- Noen spillere har visse oppvarmingsritualer og ideer om hvordan de skal forberede seg til kamp, sa Åkeby.

Hanssen vil ha Tøfting
AGF tapte kampen 0-4, og Grahn ble byttet ut 20 minutter før slutt. Både Christer George og Jonny Hanssen spilte hele matchen, og Hanssen vil nå ha tilbake en gammel klubbyndling - bråkmakeren Stig Tøfting.

- Jeg håper at Stig Tøfting kommer tilbake. Han har den rette innstillingen, og er en av dem som brenner mest for AGF. Jeg girc blanke i hans ptrivatliv, for som spiller er han fantastisk for ethvert lag, sier Hanssen, som på lørdag vikarierte som kaptein.

Risholt skadd
Den norske nyervervelsen fra Fredrikstad, Roger Risholt, er for tiden lyskeskadet. Men Jonny Hanssen mener Risholt og Tøfting vil passe perfekt sammen.

- Jeg håper å være klar til slutten av september, og jeg vet at jeg har noe å bidra med, sier Risholt.

Tøfting spiller denne sesongen for Häcken i Allsvenskan, men forlenger ikke oppholdet.

Reklame

Black Week hos Ekstralys: Gjør kupp på billykter, arbeidslys og xenonsett