*Nettavisen* Sport.

Tok poeng for første gang siden august

Foto: Svein Ove Ekornesvåg/Scanpix

Endelig fikk bunnlaget Sandefjord noe å juble for.

18.10.10 08:08

AALESUND - SANDEFJORD 2-2:

Sandefjord har hatt en horribel sesong i ligaen, og før søndagens møte med Aalesund hadde laget bare karet til seg totalt åtte poeng. De sju siste kampene har også endt med tap.

Poengløse siden august
Sist gang de blå tok poeng var faktisk helt tilbake i august mot Viking. Mot Kjetil Rekdals menn skulle det imidlertid endelig bli noe å feire for laget som etter alle solemerker rykker ned i år.

Svenske Johan Arneng sendte hjemmelaget i føringen på Color Line stadion etter 21 minutter, og 1-0 sto seg til pause. På dette tidspunktet virket det som vertene hadde god kontroll.

Men 14 minutter etter hvilen sørget Eirik André Lamøy for Sandefjord-håp, da han ble spilt igjennom og satte ballen sikkert forbi AaFks ettertraktede keeperkjempe, Anders Lindegaard.

- Dette er gøy for laget
Daniel Arnefjord ordnet ny ledelse til Kjetil Rekdals menn bare fem minutter senere med et knallskudd, men helt på tampen viste Alexander Gabrielsen at også han kan skyte godt. Med et flott plassert frispark sørget han for poengdeling i Ålesund.

- Det er lenge siden vi har scoret to borte. Vi hadde sjansen til tre også, og ville virkelig ha det, men det er gøy for laget at vi får til en bra bortekamp, sier Patrick Walker til TV 2.

- Det gir gode følelser når vi går gjennom det vi gjør denne sesongen, og poenget kom mot et veldig bra lag.

Resultatet betyr likevel lite for Sandefjords tabellposisjon. Laget ligger fortsatt klart sist når tre serierunder gjenstår. Sandefjord har nå 9 poeng fra sine 27 kamper. AaFK er nummer seks med 40 poeng.HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.