*Nettavisen* Sport.

Tok poeng med ti mann

Foto: Tim Hales (AP/Scanpix)

Blackburn fikk en spiller utvist før pause.

19.10.10 08:49

BLACKBURN - SUNDERLAND 0-0:

Det ble ingen scoringer på Ewood Park mandag kveld. Dermed blir det som skjedde to minutter på overtid i første omgang stående som det mest dramatiske øyeblikket i Premier League-kampen mellom Blackburn og Sunderland.

Det startet med at Blackburn-stopper Cristopher Samba unødvendig ga fra seg ballen til Sunderlands Danny Welbeck, som plutselig hadde fritt leide mot mål.

Utvist
Samba hadde ingen annen mulighet enn å prøve å holde igjen Welbeck. Det lyktes han med i tilstrekkelig grad til å hindre scoring, men dommer Lee Probert hadde ikke annet valg enn å dra opp det røde kortet.

Heldigvis for Blackburn klarte Samba å stoppe Welbeck før han kom seg innenfor 16-meteren. Frisparket ble det ingenting av. Hadde Sunderland fått anledning til å legge ballen på straffemerket, kunne naturligvis mye setter annerledes ut.

Blackburn var det beste laget før pause, men skapte ikke mange klare sjanser.

Få sjanser
Med én spiller mer på banen i hele omgang, overtok Sunderland som ventet mye av spillet, men heller ikke gjestene klarte å utnytte overtaket til å skape mange klare sjanser.

Dermed ebbet en lite minneverdig forestilling ut med 0-0. Begge lag står med ni poeng på åtte kamper, og er med det forankret på nedre halvdel i Premier League.

Morten Gamst Pedersen spilte som vanlig hele kampen for Blackburn.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.