RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tommelen opp for Beckhams lag


PLANER: David Beckham, her sammen med Sol Campbell i en oppvisningskamp i november, kan få et nytt lag inn i MLS.
PLANER: David Beckham, her sammen med Sol Campbell i en oppvisningskamp i november, kan få et nytt lag inn i MLS. Foto: Nigel French (Pa Photos)
Vil utvide ligasystemet i USA.

Styret i Major League Soccer godkjente lørdag planene om arena for David Beckhams lag i Miami og gikk inn for en framtidig utvidelse til 28 lag i MLS.

Dagen før ligaens 20. finale, som i år går mellom Columbus Crew og Portland Timbers, gikk eierne inn for Beckhams plan om å kjøpe land nordvest for sentrum i Miami og bygge en arena der for det som vil bli ligaens 24. lag.

Fra før er det klart at nye lag i Atlanta, Minnesota og Los Angeles vil slutte seg til ligaen i løpet av de tre neste lagene. Det er uklart når Beckhams lag vil være klart til å delta.

- Vi støtter Miami Beckham Uniteds planer om å legge sin stadion til Overtown-distriktet i Miami, sa MLS-sjef Don Garber.

MLS omfattet i år 20 lag. I tillegg til de fire lagene som står på vent, gikk eierne inn for en framtidig utvidelse med ytterligere fire lag.

- Det er ingen mangel på vilje til å slutte seg til ligaen, og vi mener at det er grunnlag for ytterligere vekst, sa Garber.

Eierne vedtok også to ukers pause i MLS under Copa America Centenario i første halvdel av juni neste år. Det ble også bestemt at alle kamper i siste runde av grunnserien skal spilles samtidig. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere