Topp sjanse for Chelsea

Foto: AP Photo/Tim Hales/Scanpix

Aston Villa har stagnert og preges av fravær og motgang i dag. Her er dagens første oddstips.

31.03.12 10:52

Sportspills meny lørdag
Oddstips 1: Topp sjanse for Chelsea
Oddstips 2: Catania stopper Milan
Tippetips: Vi går for 12 rette
Premier League: Skaderapport
Tippeligaen: Skader og karantener
Travtips: Seiersmaskinen vinner igjen

Det er en storslagen lørdagsmeny på langoddsen, som innleder med fotballjentenes EM-kvalik og håndball, før det kommer kamper fra de fleste av Europas store ligaer utover dagen. Full runde i Premier League og Championship, serieåpning i Allsvenskan, samt godbiter fra Ligue 1, Bundesliga, Serie A og La Liga, for å nevne noe. Godset møter Enga i Tippeligaen klokken 18.00.

Dagens langskudd
78. Hertha Berlin - Wolfsburg B 2,70
Det er veldig opp og ned hva Hertha Berlin får til for tiden, og det ser ut som det kan bli nedrykk igjen, i verste fall. Etter tap før Köln og Bayern München slo de Mainz 3-1 sist. Likevel tror vi det blir tøft mot et Wolfsburg-lag som virkelig begynner å finne formen. Seire mot leverkusen, Nürnberg og Hamburg i de tre siste er flott, og det scores mange mål igjen. 2,70 er fin odds for borteseieren og vi prøver en slant på denne singelen.

Dagens avslag
51. Everton - West Bromwich H 1,65
Rett og slett for lav odds på Everton. Liverpool-laget har gjort et par skikkelig gode kamper i det siste, de er videre i FA-Cupen men har ikke all verdens å spille for i ligaen lenger, og reaksjonen kan komme her. WBA liker seg best på bortebane og kan fort ta med seg poeng fra Goodison Park, noe de har gjort flere ganger i nyere tid. Vi spiller ikke lav favorittodds på Everton i dag.

Dagens spill
Chelsea får til spillet sitt mye bedre etter at Di Matteo overtok roret, og vi mener de skal ha gode sjanser borte mot Aston Villa, som er inne i en dyster periode. Vi kombinerer med en spennende borteseier fra The Championship. I dagens andre oddstips skal vi til Sicilia og sette en innsats mot den italienske serielederen Milan.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

43. Aston Villa - Chelsea
Aston Villa har skuffet denne sesongen, og med 8 runder igjen er de nærmere nedrykk enn spill i Europa. Manager McLeish kritiseres av flere for å ta til takke med ettpoengere, eller hvertfall ikke satse nok på å vinne kamper. 7-12-10 totalt er skuffende, de har bare gitt fansen fire seire på 14 forsøk på Villa Park. Formen viser 1-2-3 på seks siste og de hadde lite å melde borte mot Arsenal forrige runde.

McLeish mangler høyre back Hutton og vingen N'Zogbia, og Petrov (m) som er alvorlig syk, dessverre. Bent (a), Dunne (f), Delph (m) og Clark er ute fra før. Troppen:

Given, Guzan, Lichaj, Herd, Collins, Cuellar, Warnock, Baker, Bannan, Gardner, Ireland, Albrighton, Agbonlahor, Heskey, Weimann, Marshall, Johnson, Stevens, Delfouneso.

Chelsea og deres vikar-manager Roberto di Matteo fortsetter å imponere. På tirsdag slo de et toppet Benfica på Estadio da Luz i Champions League, det er det ikke mange som har klart tidligere. Kalou scoret et kvarter før slutt i en kamp Chelsea hadde mest ballinnehav. I Premier League har det blitt noe mer skuffende 0-0 mot Tottenham og tap for Manchester City i de to siste, men det er likevel et nytt og mer slagkraftig Chelsea vi ser om dagen. Det er 5 poeng opp til Tottenham på 4. plass (CL-kvalik) før helgens runde.

Meireles (m) er eneste usikre kort hos bortelaget. Troppen.

Cech, Bosingwa, Ivanovic, Terry, Luiz, Cahill, Cole, Bertrand, Mikel, Romeu, Essien, Meireles, Ramires, Lampard, Mata, Malouda, Drogba, Torres, Sturridge, Kalou, Turnbull.

Lampard, Bosingwa og Sturridge ble holdt på benken til et stykke ut i 2. omgang mot Benfica, og flere andre ble hvilt. Det er ikke et utslitt Chelsea som reiser til Birmingham i dag, selv om CL-kampene må koste en del krefter. Di Matteos Chelsea er sterke nok til å vinne på Villa Park, og det er nettopp det vi tror de gjør. 1,80 for borteseieren er godt nok, og brukes i en dobbel.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

56. Crystal Palace - Nottingham Forest
Crystal Palace ledet hjemme mot Doncaster, men klarte bare 1-1 til slutt. De ble tidvis utspilt av Doncaster i 1. omgang, og var heldige som gikk til pause med 0-0 og senere opp i ledelsen. Palace mistet to forsvarsspillere med skade i løpet av 1. omgangen. Forrige hjemmekamp ble det 0-0 mot Hull for Parr og Palace, og 7-10-2 hjemme på Selhurst Park gjør dem til ligaens uavgjortspesialister. Ikke at de går for uavgjort, det er tilfeldigheter og små marginer som ligger bak, og i det siste har de ofte vært nærmere 0 enn 1 poeng.

Gardner (f) og McShane (f) er nye på skadelisten. Dette er midtforsvaret til Palace. Jedinak (m) er også ute.

Nottingham Forest fulgte opp den vanvittige 7-3-seieren i Leeds med 1-1 mot Brighton og 0-0 i Leicester, dette uten McCleary på banen, han scoret 4 mål i Leeds. 2-2-2 på de seks siste er brukbart, for motstanden har ikke vært den enkleste. Forest har kommet seg 5 poeng over streken, men dette blir ingen stor sesong skogvokterne, som har kjempet i toppen de siste par årene.

McCleary (m) er høyst usikker i dag også.

Her ser vi helt klart en fordel for Nottingham Forest, som har begynt å score mål og viser fin form for tiden. Crystal Palace har dratt i land uavgjorter på eget gress på løpende bånd, men nå stiller de med noen sentrale fravær og da spørs det. Vi må prøve og lese lagenes form litt i forkant, og her mener vi å se Forest på vei opp, Palace på vei ned. Vi bruker 2,65 for borteseieren.

Vi starter dagen med denne dobbelen fra England. Samlet odds er 4,77, innsatsen som alltid 100 kroner og spillefristen klokken 15.55.

43. Aston Villa - Chelsea 3,55 3,20 1,80
56. Crystal Palace - Nottingham Forest 2,25 2,80 2,65

Total odds 4,77

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag