Topper Mancinis ønskeliste

Foto: Jose Jordan (AFP/Scanpix)

Manchester City sikter høyt i sommerens overgangsvindu.

28.05.10 09:13

Roque Santa Cruz, Emmanuel Adebayor, Craig Bellamy og Robinho ryktes alle å være på vei bort fra Manchester City.

Det betyr naturligvis at en Roberto Mancini på jakt etter den engelske fotballtronen må hente nye stjerner, hvilket City-manageren da også har planer om å gjøre.

Silva og Dzeko
Flere engelske medier melder torsdag kveld at to navn peker seg ut: Valencias anvendelige midtbanespiller David Silva og Wolfsburgs målmaskin Edin Dzeko.

Ifølge The Guardian vil de to spillerne til sammen koste rundt 70 millioner pund, altså i underkant av 700 millioner kroner.

Dzeko skal ha en utkjøpsklausul på 35 millioner i sin kontrakt med Wolfsburg. Det er imidlertid sannsynlig at flere enn City vil være med i kampen om den meget målfarlige spissen.

Ikke til salgs
Det er uansett David Silva som står aller øverst på Mancinis ønskeliste. I motsetning til Dzeko, har spanieren ingen utkjøpsklausul.

Tvert imot har Valencia flere ganger slått fast at Silva ikke er til salgs, senest etter at David Villa nylig ble solgt til Barcelona for 40 millioner euro.

Skulle Silva gjøre et godt VM, hvilket langt fra er usannsynlig, vil det også blir krig om hans tjenester.

Aston Villas James Milner og Evertons Mikel Arteta skal også fortsatt være høyaktuelle for City, som ifølge The Guardian har øremerket 50 millioner pund til kjøp av de to Premier League-stjernene.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Premier League

Mest lest på Sport

Annonsebilag