Toppkamp av bunnlag

Andy Johnson, Crystal Palace.

Andy Johnson, Crystal Palace. Foto: AP/Scanpix

Norwich og Crystal Palace leverte spill som er topplag verdig - iallfall offensivt. Til slutt var det Andy Johnson som ga Palace håp om fortsatt Premier League-spill.

16.04.05 21:51

Norwich var i ferd med å ta tre poeng fra jumbo-kollega Palace og var i ledelsen 3-1 en halvtime før slutt. Men da Palaces landslagsspiss Andy Johnson gikk i bakken syv minutter før slutt og fikk straffe, så nok de gul-grønne at håpet om ny kontrakt i toppligaen er tapt.

Johnson scoret sikkert fra 11-metersmerket, hans 20. ligamål for sesongen, og dermed er det Palace som har kontakt med lagene over.

- Kompensasjonsdømming

- Straffen de fikk var veldig strengt dømt, men jeg skal innrømme at Palace burde ha fått ett, kanskje to, straffespark i 1. omgang. Det luktet litt kompensasjonsdømming, sa Norwich-manager Nigel Worthington til Sky Sports etter kampen.

- Alt i alt er ett poeng bedre enn null, og vi skal fremdeles kjempe med nebb og klør for å beholde livet i Premier League.

Norwichs nye spiss, Dean Ashton, scoret to mål og begynner å vise at han er en solid forsterkning. Han scoret i seieren over Manchester United sist helg også, og ser ut til å være den spilleren laget har savnet tidligere i sesongen.

- Viste god moral

Palace er ett poeng unna sikker plass, men må kjempe en knallhard kamp med både Southampton og West Bromwich - og kanskje Norwich - om å beholde plassen. I den nest-siste ligarunden skal Palace ta imot Southampton hjemme på Selhurst Park. Der kan mye avgjøres.

- Vi lå under 1-3 i dag og kunne vært ferdige. Men vi viste god moral ved å komme tilbake, og kunne til og med ha vunnet helt på slutten, sa Palaces assistent-manager Kit Symons. - Vi har de egenskapene som trengs for å overleve i ligaen.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.