Tør du å gamble søndag?

Foto: (Reuters/Scanpix)

Vi har satt opp to kuponger søndag. En for deg som liker det sikre, og en for deg som liker å gamble. Hvilken velger du?

11.07.10 10:42

Det er ingen lett kupong søndag, med mange svært åpne kamper. Vi har likevel funnet noen «sikre» kamper, og har troen på en god utbetaling.

Sjekk våre odds-tips for søndag her

1.Nederland-Spania HUB

VM-finalen er helt åpen, og selv om kanskje Spania for mange er en knapp favoritt var det Nederland som hadde overtaket på folkerekka da vi sjekket. Uavgjort bør med i absolutt alle spill, for uavgjort ved full tid er så absolutt ingen overraskelse her.

Sjekk vårt oddstips på VM-finalen her: Spania tar hjem gullet

2.Kongsvinger – Strømsgodset HU

Av de siste 24 kampene mellom Kongsvinger og Strømsgodset har 5 endt med seier til bortelaget, og med den elendige borteformen til Godset i år tror vi det er nok med HU i denne kampen. Muligens er bortelaget det beste laget, men vi tror historie og årets form spiller så mye inn at det blir alt annet enn en borteseier.

3.Alta – Moss B(HU)

Slår du opp uberegnelig i ordboka vil du sannsynligvis finne et bilde av Altas fotball-lag, og laget er nå Adeccoligaens dårligste hjemmelag etter at Lyn forsvant ut i historiebøkene. Moss på sin side er faktisk ligaens 4. beste bortelag. Vi tror Moss klarer det, men slenger inn en H og en U på større systemer rett og slett fordi å tippe på Alta er litt som å “tippe” Lotto

4.Bryne – Sogndal H(UB)

Bryne er et meget godt hjemmelag, og Sogndal et godt bortelag. Bryne tapte 3-6 sist, og vil nok reise kjerringa her. Sogndal har ikke tapt på syv kamper, og var gode borte mot Moss sist. Folkerekka sier H, men vi sier at U og B er tegn man sterkt bør vurdere selv om vi starter på H.

5.Follo – Fredrikstad (U)B

Det lukter uavgjort lang vei,men vi vil gjerne ha med Fredrikstad i spill. Et uavgjort resultat kan også hjelpe til på premien basert på folkerekka. Follo og Fredrikstd har kun møtt hverandre en gang før på de siste 9 årene, den gangen vant FFK 3-0. Vi tror mest på bortelaget, men en uavgjort kan være fin å ha med. FFK er på papiret best, men Follo har vist styrke i flere kamper.

6.Mjøndalen – Strømmen HB(U)

En meget åpen kamp dette også på en svært så vanskelig søndagskupong. En vanskelig kupong betyr også store muligheter for premie. Vi mener kampen er helt åpen til tross for at folkerekka tilsier hjemmeseier. Strømmen har ikke tapt på fire kamper, og imponerte stort i sist kamp mot Bryne. Mjøndalen på sin side slet før pausen, men klarte uavgjort sist.

7.Ranheim – Løv/Ham H

Rosenborg light fortsetter å imponere, og Ranheim er Adeccoligaens beste hjemmelag. Løv/Ham har tapt fire av fem bortekamper og skal slite mot Ranheim i denne kampen.

8.Sandsnes Ulf – Bodø/Glimt B(U)

Hjemmebanen har ikke vært vennen til Sandnes/Ulf i år, mens Bodø/Glimt har slitt stort på bortebane. Det betyr en veldig åpen kamp igjen på kupongen. En uavgjort må med, men vi tror Glimt tar sin første borteseier i år i denne kampen.

9.Tromsdalen – Nybergsund IL H (U)

Lag nummer 8 mot lag nummer 9 på tabellen skulle tilsi et åpent oppgjør. Nybergsund har også til tider vært gode på bortebane, men vi tror at Tromsdalen er sterke nok til å minimum klare uavgjort.

10.IFK Norrköping – FC Trollhättan H

Svenske kamper fyller ut kupongen, denne fra Superettan. Dette er lag nummer tre på tabellen mot absolutt bunn. Norrköping har ikke helt imponert på hjemmebane, men med et så svakt lag som Trollhättan så skal dette gå. Brasilianske Bruno Santos er med i troppen for hjemmelaget, og stjernen kan nok få et innhopp. Bortelaget vant riktignok sist, men vi er ganske sikre på denne kampen.

11.Dalkurd FF – Östersunds FK H

Denne kampen fra Division 1 Nora foregår mellom nummer 13. på tabellen (Dalkurd) og nummer 9. Begge lagene kjemper hardt mot nedrykk, og de gjerrige hjemmehanene vil kjempe med nebb og klør i en kamp som kan bringe dem over nedrykksstreken. Dalkurd er et lag bestående av kurdiske spillere, og laget har vunnet samtlige serier de har deltatt i fram til i år. Hjemmelaget er sannsynligvis et bedre lag enn bortelaget, men har møtt litt veggen i år. Den tidligere bosniske landslagsspilleren Nedim Halilovic spiller for Dalkurd. Laget fikk også nye trenere før sist kamp, og bortelaget på sin side sliter med mange skader. Vi tror på en hjemmeseier for det seiersvante laget.

12. Ytterby – Kristianstads FF B (U)

Ytterby ligger på sisteplass i division 1 Södra, mens Kristiandstads FF innehar en plass midt på tabellen. Det skumle kan være at Ytterby tok sin første seier i divisjonen i sist kamp da de slo Norrby, som også er plassert midt på tabellen. Toppscorer Jörgen Nilsson spiller sin siste kamp for bortelaget, og vi tror han er med på å sikre en borteseier. En uavgjort kan tas me for de som vil sikre seg litt.

Vi har satt opp to kuponger, begge med 96 rekker. Den første er den mest “sikre,” mens den andre er gamblerkupongen vår.

Kupong 1:

HTML EMBED
Tipping Søndag, frist: 11.07.2010 15:55
1. Nederland - Spania H U B
2. Kongsvinger - Strømsgodset H U
3. Alta - Moss U B
4. Bryne - Sogndal H U
5. Follo - Fredrikstad B
6. Mjøndalen - Strømmen H B
7. Ranheim - Løv-Ham H
8. Sandnes Ulf - Bodø/Glimt U B
9. Tromsdalen - Nybergsund IL-T H
10. IFK Norrköping - FC Trollhättan H
11. Dalkurd FF - Östersunds FK H
12. Ytterby - Kristianstads F B

Klikk her for å levere kupongen (96 rekker)

Kupong 2:

HTML EMBED
Tipping Søndag, frist: 11.07.2010 15:55
1. Nederland - Spania U B
2. Kongsvinger - Strømsgodset H
3. Alta - Moss H U B
4. Bryne - Sogndal U B
5. Follo - Fredrikstad U B
6. Mjøndalen - Strømmen B
7. Ranheim - Løv-Ham H
8. Sandnes Ulf - Bodø/Glimt U B
9. Tromsdalen - Nybergsund IL-T H
10. IFK Norrköping - FC Trollhättan H
11. Dalkurd FF - Östersunds FK H
12. Ytterby - Kristianstads F U B

Klikk her for å levere kupongen (96 rekker)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag