*Nettavisen* Sport.

Tor Ole Skullerud protesterer mot Dag-Eilev Fagermo-hyllest

INGEN BESTEVENNER: Odds trener Dag-Eilev Fagermo (t.h.) og Moldes trener Tor Ole Skullerud kikker i hver sin retning før et intervju med TV 2 før eliteseriekampen mellom Molde og Odd på Aker Stadion. Foto: Svein Ove Ekornesvåg (NTB scanpix)

Molde-treneren har meldt seg ut av trenerforeningen i protest.

16.04.15 15:10

Tor Ole Skullerud har meldt seg ut av Norsk Fotballtrenerforening i protest mot jurybegrunnelsen for at Dag-Eilev Fagermo ble kåret til årets trener i 2014.

Skullerud har ingen problemer med å forstå at Fagermo fortjente utmerkelsen, men reagerer så sterkt på juryens berømmelse at Fagermo at han altså har meldt seg ut i protest.

- I juryens begrunnelse berømmes Fagermo blant annet for å være «spontan-reflektert i sin kontakt med media», og jeg skal innrømme at jeg steilet da jeg leste det. Etter alle uttalelsene som gikk min og vår retning i fjorårssesongen, ble jeg voldsomt provosert av dette, sier Tor Ole Skullerud til Rbnett.

Han mener at trenerforeningen har et idealbilde av en trener som skiller seg fundamentalt fra hans eget idealbilde.

- Med dette legitimerer de Fagermos måte å oppføre seg på, mens jeg mener en topptrener skal opptre annerledes. Jeg synes som kjent ikke noe om den del av formuleringene og uttalelsene han kom med mot Molde i 2014, mener Tor Ole Skullerud.

Nettavisen kontaktet Dag-Eilev Fagermo for å få en kommentar til denne artikkelen, men Odd-treneren avsluttet samtalen da Skulleruds navn ble nevnt.

Glad i norsk fotball? Se tredje episode av Nettavisens fotballmagasin her:

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=38NrVXJB-KdrpsTLpEKewUAr51wQBSVz6FsvPDhZ6JGCOlNsh62XyuSR2i6y383wRfLPBN44Q8y8pe5gq72s7UHpE3WCs6315hRR7uK3KaQfoQhVvCJuoHTIqqd2Zc0ZFHBOI0MLZEk&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.