Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tor Thodesen klar for Moss

Foto: Bjørn Sigurdsøn/Scanpix
Sist oppdatert:
Den meritterte treneren skal hjelpe Moss opp fra 2. divisjon.

Tor Thodesen er klar som ny hovedtrener i Moss Fotballklubb, det bekrefter styreleder Jan Andre Solvang overfor Nettavisen.

Moss rykket i år ned fra Adeccoligaen og kan trenge en merittert trener for å klatre oppover igjen. Thodesen har definitivt en slik imponerende CV å vise til. 44-åringen, som de siste to sesongene har trent FK Tønsberg, er mest kjent for perioden i Sandefjord, der han var fra 2005 til 2008. Thodesen sto bak opprykket til Tippeligaen i 2005 og endte på niendeplass den påfølgende sesongen samt sølv i cuppen. Med disse prestasjonene som grunnlag ble Thodesen i 2006 kåret til årets trener av Norsk Fotballs Trenerforening.

I tillegg har Thodesen trent Nordheimsund til opprykk til 2. divisjon og jobbet som assistenttrener i Brann, som han tok Tippeliga-sølv med i 2000.

Han har også vært sportssjef for fotball ved Norges Toppidrettsgymnas (NTG) og er en pådriver for talentutvikling. Dette har, ifølge Moss FKs egen hjemmeside, vært en viktig faktor i beslutningen om å ansette Thodesen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!