RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Toronto FC om Solskjær-samtalene: - 100 prosent ikke sant

HVA SKJER?: Agent Jim Solbakken mener Ole Gunnar Solskjær er i samtaler med Toronto FC om en trenerjobb. MLS-klubben selv avviser dette. FOTO: NTB scanpix
HVA SKJER?: Agent Jim Solbakken mener Ole Gunnar Solskjær er i samtaler med Toronto FC om en trenerjobb. MLS-klubben selv avviser dette. FOTO: NTB scanpix Foto: David Rawcliffe/propaganda (NTB scanpix)
MLS-klubben nekter for at Ole Gunnar Solskjær er i samtaler med klubben.

Tirsdag kveld skrev Dagbladet en sak om at Ole Gunnar Solskjær var i samtaler med MLS-klubben Toronto FC. Noe til og med agent Jim Solbakken bekreftet.

Nå har en kilde fra Toronto FC uttalt til MLSsoccer.com at dette er «100 prosent ikke sant».

Om det ligger noe i det vites ikke, men i løpet av de siste årene har MLS satset hardt på å heve ligaen. Store penger har blitt brukt på å hente stjerner som David Beckham, Thierry Henry, Steven Gerrard, David Villa, Andrea Pirlo og mange flere for å promotere ligaen.

Med Solskjær inn som trener ville det nok hevet statusen til MLS enda et hakk.

Etter at Solskjær fikk sparken i Cardiff har han vært ryktet til flere klubber, deriblant gamleklubben Molde, og Basel. Solskjær har også tatt seg tid til å drive litt angrepstrening for moderklubben Kristiansund.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere