*Nettavisen* Sport.

Torres, City, Adebayor og Rodwell

Foto: Jon Super (AP)

De 20 Premier League-managerne har sagt hva de tror om resten av sesongen.

20.11.09 10:03

Ifølge The Sun har Premier League-sponsor Barclays gjennomført en større undersøkelse blant ligaens managere. Der har alle 20 svart på en rekke spørsmål om årets sesong.

Resultatene er interessante.

Manchester City står med fem strake uavgjorte kamper, og har falt til 6. plass på tabellen. Hele 16 av de 20 Premier League-managerne tror imidlertid at City kommer til å bli blant de fire beste, skriver The Sun.

I så fall vil det være første gang siden 2004/05 at ikke Manchester United, Chelsea, Arsenal og Liverpool har tatt de fire første plassene. Den gangen var det Everton som brøt seg inn i topp-4.

Manchester City topper også en annen statistikk. Emmanuel Adebayor ble nemlig stemt fram som årets kjøp så langt av 30 prosent. Sunderlands Darren Bent var nummer to med 20 prosent, og deretter fulgte Citys Gareth Barry (15 prosent) og Liverpools Glen Johnson (10 prosent).

Samtidig er Chelsea så vidt favoritt til seriegullet. 10 managere tror på Chelsea-gull, mens åtte tror Manchester United tar ligagullet for fjerde sesong på rad.

Hele 66 prosent tror også at Evertons Jack Rodwell blir det engelske talentet som imponerer mest i løpet av sesongen, mens hele 45 prosent tipper at Liverpools superstjerne, Fernando Torres, blir toppscorer.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag