*Nettavisen* Sport.

Torres friskmelder seg selv

Foto: Getty Images / All Over Press

- Alt er tilbake til normalt, sier Chelsea-spissen.

Siden Fernando Torres kom til Chelsea fra Liverpool i 2011 har spanjolen slitt med å finne sin beste form.

Prislappen på rundt 50 millioner pund har sett ut til å være en tung byrde å bære for spissen, og Torres har ikke virket komfortabel i blått.

I Europa League har imidlertid spanjolen hatt en liten opptur denne sesongen og Torres tegnet seg blant annet på scoringslisten da Chelsea slo Benfica i finalen denne uken.

Torres er faktisk i så godt humør etter seieren over det portugisiske laget ta han nå går ut og friskmelder seg selv.

- Jeg er toppscorer, jeg vinner trofeer og jeg scorer i finalen. Ting er tilbake til normalt nå, sier han til Chelseas nettside.

Torres har totalt nettet 22 ganger for Chelsea i 2012/13-sesongen. Sju ganger i ligaen, to ganger i FA-cupen, to ganger i ligacupen, ni mål i europacupen og to i «andre turneringer».

- Vi hadde håpet å vinne mer denne sesongen. Vi spiller for å komme til finaler, men det er ikke lett. Vi kan likevel si at det har vært en god sesong, og nå ser vi fram mot neste, sier spissen.

Selv om Torres tidvis har slitt med måltørke i Chelsea, føler 29-åringen at han har fått mye støtte av fansen.

- Jeg kan ikke klage på fansen. Ikke i det hele tatt. De har støttet meg fra første dag. Spesielt da jeg trengte det som mest i min første sesong her, sier Torres.

- Det har ikke vært en enkel sesong for Chelsea-fansen. Vi røk ut av Champions League og tapte noen andre viktige kamper. Men nå kan de nye det. I en ukes tid er vi mestere i både Europa League og Champions League.

Hvorvidt Torres får lov til å fortsette framgangen i Chelsea er imidlertid usikkert. Spissen har blitt koblet bort, mens de blå stadig vekk blir satt i forbindelse med nye spisser.

Både Edison Cavani fra Napoli og Radamel Falcao fra Atlético Madrid er spillere som har blitt nevnt i vinter.

Mye tyder også på at Chelsea vil handle heftig i sommer. Nåværende manager Rafael Benítez uttalte nylig at hans etterfølger ville få rundt 100 millioner pund til rådighet for shopping.

P.S. Juan Manuel Mata ble nylig kåret til årets spiller i Chelsea.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.