RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torres fristes av Italia

Foto: Reuters/Scanpix
Fernando Torres (25) kan tenke seg å spille for en italiensk storklubb.

- En dag kunne jeg tenke meg å spille for en storklubb som AC Milan eller Inter. Da vil jeg kunne si at jeg har spilt i de tre viktigste ligaene i verden; den spanske, engelske og italienske, sier Liverpools stjernespiss ifølge Sky Sports.

Det er en uttalelse som neppe blir godt mottatt i Liverpool, hvor den spanske spissen er blitt opphøyd til samme gudestatus som de lokale heltene Steven Gerrard og Jamie Carragher.

25-åringen legger imidlertid til at han ikke har noe hastverk med å komme seg vekk. Tvert imot.

- Jeg vil bli værende i Liverpool i mange år til. Jeg føler meg hjemme her og har fire år igjen av kontrakten. Denne klubben har vært fantastisk mot meg, og har behandlet meg som Steven Gerrard og Jamie Carragher. Jeg håper å betale tilbake denne varmen ved å vinne Premier League - en tittel som har vært savnet i så mange år.

En klubb som derimot ikke frister den tidligere Atletico Madrid-spilleren, er Real Madrid.

- Det er en klubb som ikke interesserer meg. Ikke minst på grunn av alt jeg gikk igjennom i Atletico. Jeg kan ikke se for meg å spille for Real, sier Torres.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere