*Nettavisen* Sport.

Torres frykter ikke konkurranse

Foto: Scott Heavey / Getty / All Over Press (2013 Getty Images)

Nå føler han seg endelig hjemme i Chelsea.

CHELSEA - EVERTON 2-1:

Søndag ble Fernando Torres matchvinner for Chelsea i sesongens siste ligakamp, da det ble 2-1 mot Everton. En fin opptur for den tidligere Liverpool-spissen, som har slitt sånn i Chelsea.

- Alt har ikke vært så ille som dere har trodd, sier Fernando Torres til Daily Telegraph om livet i Chelsea.

Spanjolen avslutter sesongen med seier i Europa League og kvalifisering til neste utgave av Champions League.

Han avslutter den også med å si at han trives i Chelsea og ønsker å bli værende.

- Jeg er fornøyd med sesongen, fornøyd med at Chelsea vinner trofeer. Det var derfor jeg kom hit. Jeg føler meg også viktigere enn før. Jeg kan bare tenke meg at framtiden kommer til å bli enda bedre, sier Torres.

Han scorer ikke like ofte som før. Sju ligamål er langt under de 24 han scoret for Liverpool sesongen 2007/08 eller de 18 han scoret på 22 kamper i 2009/10.

Chelsea kommer mest sannsynlig til å hente inn en ny stjernespiss i sommer. Det skremmer likevel ikke Fernando Torres.

- Dette er Chelsea. Alle her venter at Chelsea skal kjøpe toppspillere i alle posisjoner. Det er normalt. Alle topplagene i verden kjøper toppspillere hver sommer, og alle som kommer hit blir en lagkamerat, sier den tidligere Atletic Madrid-spissen.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Scott Heavey / Getty / All Over Press (2013 Getty Images)

Torres nøler ikke med å fastslå at han ønsker å bli.

- Ja, hvorfor ikke? Det er dere (i pressen) som selger meg verden rundt hver sommer. Jeg skrev under for fem år. Jeg har tre år igjen og forhåpentlig mer enn det.

Chelsea åpnet sesongen forrykende, men sanket ikke nok poeng i november og desember til å være med i tittelkampen. Ifølge Torres har managersituasjonen ødelagt mye.

- Det var vanskelig. I den siste måneden til Robbie (Roberto Di Matteo) og den første til Rafa (Benitez) tapte vi mange poeng.

Nå ventes det at José Mourinho kommer tilbake til Stamford Bridge. Rafael Benitez forsvinner i alle fall ut. Torres er uansett fast bestemt på å bli værende - og på å prestere bedre.

- Denne sesongen har vært bedre for meg enn de to forrige. Når du er involvert og føler at du er en viktig del av laget, går alt mye bedre, sier Torres.

Rafael Benitez ønsker ifølge The Guardian å fortsette managergjerningen på engelsk jord, men vet ikke om en passende sjanse vil by seg.

- Det finnes noen muligheter. Kanskje jeg blir nødt til å se på mulighetene i andre deler av verden, men målet mitt er å bli i England, sier Benitez, som kobles til den ledige jobben i Everton.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag