RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torres går glipp av sesongstarten

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Nå er det offisielt.

Fernando Torres kommer etter alle solemerker til å glipp av Premier League-starten med Liverpool. Spissen pådro seg en skade i VM-finalen og nå er resultatet av undersøkelsene klare.

Ifølge det spanske fotballforbundet skal Liverpool-spilleren ha pådratt seg grad en av et rift i adductormuskelen. Grad en av tre er den minst alvorlige graden av denne type skade.

26-åringen opplyser på sin egen hjemmeside at han vil gjennomgå tre ukers behandling for skaden, og dermed vil altså seriestarten mot Arsenal gå fløyten for den målfarlige spanieren.

Torres hadde ingen stor suksess under årets VM-sluttspill, trolig på grunn av mye skadeproblemer i forkant av mesterskapet.

Liverpool bekrefter for øvrig at de har frigitt reservelagsspillerne Francisco Duran og Nikolaj Mihajlov. Begge ble i sin tid hentet av Rafael Benítez, men klarte aldri å etablere seg på laget.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere