*Nettavisen* Sport.

Torres klar for ny klubb

PÅ VEI BORT: Fernando Torres kobles til AC Milan. Foto: Ben Stansall (AFP / NTB scanpix)

Chelsea-spissen drar til ny storklubb.

29.08.14 20:45

Fernando Torres' opphold i Chelsea har ikke blitt helt som han og den blå klubben hadde håpet. Chelsea betalte i 2011 rundt 50 millioner pund for spissen, men formen han viste i Liverpool fikk de ikke med på kjøpet.

I rødt var spanjolen ansett som én av verdens beste spisser, mens Torres har slitt i Chelsea. Nå er han klar for en ny klubb.

Veteranen er ikke noe førstevalg på Stamford Bridge og den italienske storklubben AC Milan har vist interesse for Chelsea-angriperen.

Fredag bekrefter Chelsea at Torres drar til italienerne på lån ut sesongen.

Manager José Mourinho hintet på en pressekonferanse tidligere fredag om at Torres var på vei bort.

- Vil han dra, får han lov til det. Jeg tror han ønsker nye utfordringer i livet og da kan det passe med en ny liga. Han har ikke snakket med meg om det. Vi trenger tre spisser og enn så lenge er han én av dem. Jeg liker ham godt.

Chelsea har handlet godt i sommer og hentet profiler som Diego Costa, Francesc Fabregas og backen Luis Filipe. Mourinho er godt fornøyd.

Chelsea-manageren sier klubben hans er ferdighandlet.

- Vi jobber ikke med noen nye. Vi føler at vinduet allerede er stengt for oss.

Den italienske journalisten Gianluca Di Marzio hevder imidlertid at Chelsea nå prøver å hente Loic Remy fra QPR er som erstatter for Torres.

Lørdag møtes Chelsea og Everton på Goodison Park i Liverpool. Chelsea har åpnet sesongen svært bra og står med seks poeng på to kamper.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag