RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torres mister resten av sesongen

Foto: Armando Franca (AP)
Sist oppdatert:
Opereres søndag kveld, melder Liverpool på sine nettsider.

Et trøblete kne har skapt problemer for Fernando Torres hele sesongen. Spanjolen har vært mye ute av spill i det som har utviklet seg til en forferdelig sesong for rødtrøyene.

Søndag besøkte Liverpool-angriperen en spesialist i Barcelona, og konklusjonen er at Torres må legges under kniven for å få en permanent slutt på kneproblemene.

United-scoring på overtid: Historien gjentok seg

Torres opereres allerede søndag kveld, noe som vil si at målmaskinen mister resten av Premier League-sesongen med Liverpool. I verste fall kan åpningen av sommerens verdensmesterskap i Sør-Afrika med Spania også være i fare.

- Fernando var hos en spesialist i Spania tidligere i dag, og det ble avgjort at brusken må opereres, opplyses det på Liverpools egne nettsider.

- Dette blir tatt hånd om senere i kveld. Vi kan ikke kommentere noe om tiden etter operasjonen, men rehabiliteringsperioden for slike prosedyrer varer som regel i omtrent seks uker, heter det videre.

Liverpools manager Rafael Benitez var ingen optimist tidligere på søndag.

- Vi er ikke sikre på om Fernando vil spille igjen denne sesongen. Han må besøke spesialisten i Barcelona, og han må fortelle oss om Fernando trenger en operasjon eller ikke og når han kan være tilbake på banen, sier Benítez til Daily Mirror.

Blackburn med hjemmetap: Stakk fingeren i øyet til Gamst

Torres håpet selv han skulle bli friskmeldt til mandagens oppgjør mot West Ham på Anfield, men både den kampen og resten av sesongen kommer altså til å gå av stabelen uten den spanske målmaskinen med på Liverpool-laget.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere