*Nettavisen* Sport.

Torres på tribunen da Griezmann herjet for Atlético Madrid

TILBAKE: Fernando Torres fikk se Antoine Griezmann fortsette scoringsshowet mot Levante.

Fernando Torres så Atlético Madrid sikre tre poeng mot Levante.

03.01.15 21:47

ATLETICO MADRID - LEVANTE 3-1:

Atlético Madrids hjemvendte sønn, Fernando Torres, måtte se lørdagens kamp i La Liga fra tribunen. Det hindret ikke hovedstadsklubben i å legge press på sine argeste konkurrenter i kampen om sesongens La Liga-seier.

For med en Antoine Griezmann i storform, er det ikke lett å møte Diego Simeones mannskap for tiden. Franskmannen, som slet i starten av sesongen for sin nye klubb, har virkelig fått det til å løsne i den rød og hvite trøyen.

- Bedre avtale enn Rodriguez og Suarez
C-More-ekspert Petter Veland mener at vi nå begynner å se hvilket potensialle som ligger i Antoine Griezmann.

- Omsider har han startet å levere regelmessig, slik vi trodde han ville gjøre enda tidligere i sesongen. Det er en helt annen spillestil i Atlético Madrid enn i Real Sociedad, så han har brukt en del tid på å tilvenne seg. Men nå ser det endelig ut til å ha løsnet, sier Veland til Nettavisen.

- Den handelen av Griezmann blir bare bedre og bedre. At de hentet han for 30 millioner euro, kan vise seg, det økonomiske tatt i betraktning, å være en enda bedre avtale enn både James Rodriguez til Real Madrid, og Luis Suarez til Barcelona, mener Veland.

Hodescoringer
Lørdag scoret Griezmann sitt syvende og åttende La Liga-mål for sesongen. Han er med det klubbens toppscorer. Det første målet kom etter et innlegg fra Guilherme Siquieira på venstresiden. Inne i feltet dukket Griezmann opp, og headet inn ledelsen.

Rett etter pause doblet Griezmann ledelsen, nok en gang på hodet. Målet er franskmannens fjerde hodescoring for sesongen, noe som er flest i den spanske toppdivisjonen.

Kamp igjen
Etter 65 minutter kom likevel reduseringen for gjestene. Ivan Lopez fyrte av fra 25 meter. Skuddet gikk via lagkompis Nabil El Zhar, og i mål bak Miguel Angel Moya i Atlético-buret. Dermed var det kamp igjen i Madrid.

Det ville likevel ikke Atlético Madrid-spillerne ha noe av. Åtte minutter før slutt stanget nemlig Diego Godin inn 3-1-målet som sikret seieren for hjemmelaget.

Flere mål ble det ikke i kampen, og Atlético ligger nå på en tredjeplass i La Liga, med like mange poeng som Barcelona på andreplass, og ett poeng bak ledende Real Madrid. Barcelona og Real Madrid har dog henholdsvis én og to kamper til gode på Simeones gutter.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag