RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Martin Rickett

Torres’ unnskyldning: - London er så stor

Sist oppdatert:
Spissen sliter med å tilpasse seg livet i storbyen.

Få overganger er vært så mye omtalt, og få stjernespillere har skuffet så mye som Fernando Torres i Chelsea. Spanjolen kostet 50 millioner pund da han kom fra Liverpool, men har slitt med både form generelt og scoringsteft spesielt.

I et intervju sier Torres nå at han har slitt med å tilpasse seg livet i storbyen London, selv om han selv kommer fra Madrid.

- Chelsea er i London, en enorm by. Jeg kommer fra Madrid, også en stor europeisk hovedstad, men her er det mye mer av alt, på godt og vondt, sier Torres ifølge Metro.

Torres står med bare fem scoringer på totalt 30 kamper for Chelsea siden overgangen for snart ett år siden.

- Det har vært vanskelig for meg å tilpasse meg her sammenlignet med da jeg kom til Liverpool, et mer behagelig sted, mindre, der jeg var omgitt av spanske lagkamerater, legger han til.

Liverpool slet i motbakke da Torres dro, men har bygget seg opp under Kenny Dalglish. Likevel har ikke Torres angret på klubbskiftet. Sier han.

- Det eneste jeg vet er at muligheter som den Chelsea tilbød meg ikke kan bli avslått. Det viktigste er troen de har på meg, sier Torres.

- Liverpool var på vei ned en underlig sti. Personlig tror jeg at Xabi Alonsos overgang til Madrid var en klar beskjed om at noe var på gang. Jeg har ambisjoner om å bli bedre, og Chelsea kunne tilby meg det alle fotballspillere ønsker: titler, sier Torres.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere