RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: AP/Scanpix
Manchester City vil hente enda en Real Madrid-stjerne.

Kjøpet av Robinho er bare begynnelsen for Manchester Citys nye, ambisiøse og ikke minst rike eiere.

Foruten at klubben forsøkte seg med et bud på 50 millioner pund for Fernando Torres, og har planer om å teste motstandskraften til Manchester United når det gjelder Cristiano Ronaldo, har City også planer om å hente Ruud van Nistelrooy tilbake til England fra Real Madrid.

Manchester Uniteds Carlos Tevez mener nå at City må regnes som en reell tittelutfordrer. Det er garantert mange av dere som leser dette, som ikke var født sist gang noen omtalte City som en tittelutfordrer.

Tittelutfordrer er verken Newcastle eller West Ham, men begge har fått managertrøbbel etter at overgangsvinduet stengte. Alan Curbishley trakk seg onsdag fra jobben i West Ham, mens Keegan vurderer å gjøre det samme i Newcastle.

Slaven Bilic er muligens førstevalget til Hammers-ledelsen. Ikke bare har han en fortid i londonklubben, men han har også gjennom landslagstrenerjobben i Kroatia vist seg som et stort trenertalent.

The Times skriver imidlertid at Bilic heller vil fortsette som landslagssjef i Kroatia enn å overta West Ham-jobben. Ifølge The Independent skal Bilic være skeptisk til spillerstallen i klubben, men West Ham tror fortsatt at det vil være mulig å overtale ham.

Harry Redknapp står også på ønskelisten, men er ikke interessert i jobben, skal vi tro Daily Express. Det mest spennende navnet som kobles til klubben, er kanskje Paolo Di Canio. Italieneren er uprøvd som manager, men var en stor stjerne i klubben for noen år siden.

Situasjonen i Newcastle har vi allerede omtalt her, men en tilleggsopplysning finner vi i Daily Star, som hevder at Newcastle allerede har pekt ut Real Zaragozas trener Marcelino Garcia Toral som Keegans erstatter.

I Everton er det ikke snakk om managertrøbbel. Der er utfordringene heller økonomiske. Styreformann Bill Kenwright er nå på jakt etter en milliardær som vil kjøpe klubben og hjelpe den til å konkurrere med lag som Manchester City.

Klubbens nye spiss, Louis Saha, gjorde for øvrig sitt beste for å hjelpe på klubbøkonomien ved å tilby seg å spille gratis fram til han blir hundre prosent friskmeldt.

Og til slutt tar vi med den rørende omtanken til Pele, som mener at Robinho trenger hjelp som sa nei til Chelsea og ja til Manchester City.

Kilder: BBC, The Independent, The Sun, The Times, The Guardian, Daily Telegraph, Daily Star, Sky Sports.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere