*Nettavisen* Sport.

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: AP/Scanpix

Newcastle jager fortsatt manager.

12.09.08 00:57

Gianfranco Zola har sagt ja til en treårskontrakt som manager for West Ham. (Flere kilder)

Zola blir presentert på en pressekonferanse torsdag. (Flere kilder)

Imidlertid starter han ikke på jobben før på mandag.(The Sun)

Kontrakten er verdt 4,5 millioner pund. (The Sun)

Zola kommer til å tilby Chelseas Steve Clarke - og den tidligere fysikktreneren i Chelsea, Antonio Pintus, som sine nærmeste medarbeidere. (The Sun)

En annen tidligere Chelsea-spiller, Pierluigi Casiraghi, blir i trenerteamet for Italias U21-landslag. Zola trakk seg som hovedtrener for det laget onsdag.(Daily Star)

West Hams midlertidige manager, Kevin Keen, fortsetter i trenerteamet, mens tidligere West Ham-spiss Paolo di Canio ikke er en del av Zolas planer. (Daily Express)

Zola jobber fortsatt med å skaffe seg Uefa Pro Lisens - som er nødvendig å ha for å være manager i Premier League. (The Independent)

Newcastle vil ha Blackburn-sjef Paul Ince som ny manager. (Daily Mirror)

Men Rovers er overbevist om at Ince ikke kommer til å forlate Ewood Park. (Daily Express)

Newcastle-eier Mike Ashley vil ha en ny manager på plass før avspark mot Hull på lørdag. (The Sun)

Tottenham-coach, Gustavo Poyet, Zenit St. Petersburgs sjef Dick Advocaat og Russlands landslagssjef Guus Hiddink er alle under vurdering for managerjobben i Newcastle. (Daily Telegraph)

Mike Ashley kommer til å se Hull-kampen fra direkøtrplass - i stedet for å stå sammen med Newcastlefansen som han pleier. (Daily Express)

Wigan-boss, Steve Bruce, har stoppet Sheffield Uniteds forsøk på å låne Michael Brown. (Daily Mirror)

Sjeik Mohammed har kvitta seg med Dubai International Capital og vil bruke sin egen formue til å investere i Liverpool. (Daily Mirror)

Liverpools owners Tom Hicks og George Gillett er klar til å selge klubben, men vil ha 300 millioner pund mer enn de 450 millionene som sjeik Mohammed har satt verdien til. (Daily Mirror)

Arsenals skadde spiss, Eduardo, som brakk det meste i venstreankelen i februar, håper å være tilbake i spill før jul.(Daily Express)

Liverpool-sjef Rafael Benitez tror at stopperen Jamie Carragher kommer til å oppnå sin drøm om å bli Liverpool-manager i løpet av de neste 10-15 årene.(The Times)

Newcastle-spiss Michael Owen planlegger å bygge en fornøyelsespark til 12 millioner pund på sin eiendom på Costa del Sol. (Daily Express)

Manchester City bruker 150.000 pund på et privatfly for å få Robinho, Elano, Jo og Pablo Zabaleta tilbake fra landskamper i Sør-Amerika tidsnok til å få dem klare til kampen mot Chelsea på lørdag.(The Sun).

Den skotske dommeren Stuart Dougal er satt på sidelinja i to måneder med et brukket ben, etter å ha sklidd og falt på dommerkollega Dougie McDonalds kjøkkengulv...(Daily Record)

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Meld deg på nå: Test dine ferdigheter som manager på nettavisen.managerleague.com

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag