*Nettavisen* Sport.

Torsdagens Premier League-rykter

Folk ble skadet på Gianfranco Zolas første West Ham-trening.

18.09.08 12:49

Newcastle-sladder:

David O'Leary kan komme til å ta over Newcastle midlertidig - mens klubben forsøker å finne sin framtid. (The Sun)

Hull-spiss Craig Fagan kan komme til å gå til rettssak mot Danny Guthrie etter benbruddet i helgen. (Daily Mail)

Transfersladder:

West Bromwich er på vei til å lansere et andre bud på Cardiffs Roger Johnson etter nyttår. Klubben bød 4 millioner pund, men fikk nei ved deadline i august.(Daily Mirror)

Annen sladder:

Chelsea vil ha tidligere Stamford Bridge-helt Ray Wilkins tilbake i klubben som en del av Luis Felipe Scolaris trenerteam. (The Sun)

Sheffield Uniteds Sun Jihai kan være i hardt vær, etter at han nektet å forlate banen etter å ha fått rødt kort mot Coventry Ttrsdag. (Daily Star)

Tottenham-sjef Juande Ramos sier at Dimitar Berbatovs flytt til Manchester United i siste sekund, var et slag i ansiktet, siden Tottenham ikke hadde sjanse til å få tak i en erstatter. (Daily Mirror)

West Ham-spiss Dean Ashton havner på sidelinjen i fire uker, etter å ha vrikket ankelen på Gianfranco Zolas første trening som manager.(The Sun)

Derby kan komme til å bøtelegge Tyrone Mears med seks ukelønninger, etter at han dro på prøvespill til Marseille uten klubbens tillatelse. (Daily Mail)

Arsenal-manager Arsène Wenger beskylder Dynamo Kievs spillere for å forsøke å skade Theo Walcott i Champions League-kampen onsdag. (Daily Express)

Burnley-eier Brendan Flood vil ha Midtøsten-penger inn i klubben, og sier til et arabisk forretningsmagasin at de har gigantiske ambisjoner og trener noen med en gigantisk lommebok. (Independent)

Kilde: BBC

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.