*Nettavisen* Sport.

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: AP/Scanpix

Noen spillere er kontraktløse etter sesongen.

02.10.08 13:39

Aston Villa-sjef Martin O'Neill vil tillate Marlon Harewood å forlate klubben som en del av en 10 millioner-pund-deal for å få tak i Reading-spissen Kevin Doyle. (Daily Mirror)

Michael Owen, som er uten kontrakt neste sommer, har bestemt seg for å ikke diskutere med Newcastle om en eventuell forlengelse for ved slutten av sesongen. (Daily Mirror)

Manchester United snuser på den 18-årige tyrkiske spissen, Sercan Yildirim, fra Bursaspor. Han er verdsatt til 5 millioner pund.(Flere kilder)

Sunderland-boss Roy Keane er fortsatt interessert i Tottenhams Jermaine Jenas. (Daily Mirror)

Diego Tristan håper å bli tilbudt en korttidskontrakt med West Ham når prøvespillperioden løper ut lørdag. (The Times)

Brian Howard har advart Barnsley om at han vil gå til streik hvis han ikke får lov til å gå til Sheffield United. (Daily Mail)

Newcastle kan komme til å tilby backen Stephen Carr en korttidskontrakt for å hjelpe til med lagets defensive problemer. (Flere kilder)

Plymouth vil fullføre låneavtalen med Crystal Palace` midtbanespiller Carl Fletcher i løpet av denne uka. (Daily Star)

Melbourne Heat håper å gjøre den skadde Newcastle-spissen Mark Viduka, 32, som deres hovedkjøp etter sesongen. (The Times)

Birmingham-sjef Alex McLeish er blitt lover 2 millioner pund for å kjøpe Crystal Palace-midtbanespiller Ben Watson i januar. (Flere kilder)

Nottingham Forest er villige til å få til en avtale med de tre ungguttene James Dunne, 19, Paul Rodgers, 19 og Abu Ogogo, 18. De kommer alle fra Arsenal-akademiet.(Daily Star)

Det sørafrikanske konsortiet som vil ta kontroll over Newcastle, tror de sitter i førersetet med hensyn om å overta for Mike Ashley. (Daily Mail)

Tidligere Newcastle-sjef Kevin Keegan har vært i møte med tre forskjellige grupperinger - som gjerne vil kjøpe klubben - med tanke på et comeback som manager. (The Sun)

Wayne Rooney blir spilleklar til Englands VM-kvalifiseringskamper i oktober. (Daily Star)

Chelsea-spiss Didier Drogba kan komme til å miste spill i de neste seks ukene, på grunn av en skade i leddbåndene i kneet. (Flere kilder)

Sheffield Uniteds kompensasjon for Carlos Tévez-saken ser ut til å bli forsinket til februar. (The Sun)

Hull-sjef Phil Brown kan havne i krangel med+ Jamaica, etter at de tok ut den skadde Hull-spissen Marlon King til landslagsoppdrag. (Daily Mirror)

Dean Saunders kan bli den nye manageren i Wrexham. (The Sun)

Kilde: BBC

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag