Torsdagens Premier League-rykter

Foto: AFP/Scanpix

Diego Maradona krangler med sine nye arbeidsgivere.

06.11.08 10:25

Manchester City kommer til å lansere et bud på 10 millioner pund for Portsmouths midtbanespiller Lassana Diarra i januar. (Daily Mirror)

Sunderland-spiss Michael Chopra kan komme til å gå på et to-måneders utlån til Cardiff. (Flere kilder)

Kongo-spiss Tresor Mputu reiser til England til uka for å prøvespille for Blackburn, etter at Arsenals interesse kjølnet da de så prislappen på 4 millioner pund. (The Sun)

Bolton-manager Gary Megson kan komme til å by 6 millioner pund for Standard Lièges 19-årige midtbanespiller Alex Witsel. (Flere kilder)

Leeds-formann Ken Bates har gitt beskjed til Sunderland og Arsenal om å glemme å kjøpe teenageren Fabian Delph. (Flere kilder)

Robbie Savage har flydd til Beirut for samtaler med de libanesiske mesterne Al-Ansar. (Daily Mail)

Keeper Paddy Kenny er nær ved å signere en ny avtale med Sheffield United, som kan komme til doble hans lønn til 26.000 pund i uka. (Daily Mirror)

Gabor Kiraly - Burnelys ungarske keeper - vil forlate klubben, etter å ha blitt degradert til tredjekeeper. (Flere kilder)

Leicester kan komme til å signere Marc Edworthy for resten av sesongen. Han står for tiden uten kontrakt. (Daily Star)

Leeds kan komme til å hente Preston-ving Simon Whaley i en låneavtale. (Daily Star)

Presset på West Ham-eier Bjørgolfur Gudmundsson til å selge klubben, er økende etter at hans morselskap Samsong Holding på Island har kollapset i finanskrisen. (Daily Mail)

Tidligere Watford-manager Adrian Boothroyd har sagt nei til å bli manager i Huddersfield. (Flere kilder)

Dommer Martin Hansson innrømmer at det var feil å dømme straffe til Liverpool i siste minutt mot Atletico Madrid tirsdag. Dermed sikret Liverpool seg uavgjort i den kampen. (The Sun)

Portsmouth-manager Tony Adams er fristet til å prate med sin tidligere lagkamerat i Arsenal, Dennis Bergkamp, om en trenerrolle i Portsmouth. (Flere kilder)

Elton John trekker seg som livstidspresident i Watford, "sett i lys av utviklingen de siste månedene", ifølge en talsmann. (The Sun).

Linjemannen, som ga bort det merkelige målet til reading mot Watford i september, er tilbake fra sin suspensjon i oppgjøret mellom Nottingham Forest og Birmingham lørdag. (Daily Mirror)

Tottenham-manager Harry Redknapp vil forsøke å øke Heurelho Gomes' selvtillit ved å henvende seg til Portsmouth for keepertrener David Coles. (Daily Mail)

Sheffield Uniteds høyreback Kyle Naughton (19) kan havne i en kamp mellom England og Irland - som begge undersøker muligheten om å bruke ham på sine respektive landslag. (Daily Star)

Eksdama til den suspenderte Premier League-dommeren Mark Clattenburg er arrestert, mistenkt for å ha ødelagt hans Porsche til 40.000 pund. (The Sun)

Diego Maradona er i en fastlåst situasjon med det argentinske fotballforbundet, som truer med å rive i stykker ansettelseskontrakten som landslagstrener, bare noen dager etter at det startet. Krangelen skyldes sammensetningen av hjelpetrenerrollene. (Daily Mail)

Kilde: BBC

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Meld deg på nå! Revolusjon i ManagerLeague

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.