*Nettavisen* Sport.

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: EPA/Scanpix

Kan mannen som ødela for Fabregas redde Arsenal?

25.12.08 14:30

Er Cesc Fabregas ferdig i Arsenal? Det er en het historie i britiske medier, ettersom kapteinen er ute med skade i lang tid. Det spekuleres i hvorvidt Barcelona og Real Madrid vil slå klørne i ham, dersom Arsenal igjen feiler i Champions League. (Daily Mirror)

Les også: Bøddelen erstatter Cesc?

Daily Star har kanskje løsningen på Arsène Wengers problemer? De skriver at Goekhan Inler er på vei fra Udinese for 10 millioner pund. Avisen opplyser også om at Miguel Veloso er på kant med treneren i Sporting Lisboa.

The Daily Telegraph skriver at mannen som ødela for Cesc Fabregas, er mannen som skal hjelpe Arsenal ut av uføret. Xabi Alonso er fremdeles favoritt til å ta over styringen på Arsenal-midtbanen, skriver avisen.

Flere britiske medier skriver at Alex Ferguson er blant dem som ikke trenger å styrke laget sitt i januarvinduet.

Det skal derimot Harry Redknapp. Daily Mail skriver at et bud på 6 millioner pund for spissen Craig Bellamy ble avslått like før jul.

Les også: Harry ønsker urokråke

Samme avis skriver at Redknapp også er interessert i Bordeaux-spissen Fernando Cavenaghi. Daily Express legger også Jimmy Bullard og Steve Finnan opp i handlekurven til klubben fra White Hart Lane.

Sam Allardyce kjemper for livet for å beholde Roque Santa Cruz på Ewood Park (Daily Mirror)

Samme avis skriver at Jermaine Pennant kan bli Real Madrid-spiller. Prisen skal ligger på 3,5 millioner pund. Lokalavisen Liverpool ECHO skriver at klubbene er enige om en overgangssum på 3 millioner pund.

Flere aviser skriver at også Wigan Athletic ønsker seg Liverpool-vingen.

Olivier Dacourt (tidligere Leeds- og Everton-spiller) sier at han har tilbud både fra England og Italia. Den 34-årige midtbanespilleren er for tiden i Inter, men langt unna førsteelleveren til José Mourinho (Setanta Sports)

Kilder: Setanta, Daily Mail, Daily Telegraph, Liverpool ECHO, Daily Star, Sky Sports og Daily Express

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag