RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: SCANPIX
Sist oppdatert:
Denne karen er i ferd med å bli Chelseas nye sjef.

* Jeg er klar! AC Milans Carlo Ancelotti har gitt Chelsea beskjed om at han er klar til å ta over London-laget til sommeren, skriver flere aviser. Det første han bør diskutere, er størrelsen på fallskjermen. Milans visepresident Adriano Galliani hevder imidlertid i the Times at verken Ancelotti eller Kaka skal noen steder.

* Jeg er ferdig! Etter kun én kamp for Everton, ser Lars Jacobsen seg etter en ny klubb. Bayern München kan bli neste stoppested for høyrebacken.

* Jeg vil gå! Men Emanuel Pogatetz er likevel fullt fokusert på oppgaven med å holde Middlesbrough i Premier League, sier manager Gareth Southgate til Daily Star.

* Jeg er god! Sergio Aguero i Atletico Madrid er bare 20, men allerede argentinsk landslagsspiller. Nå er han ønsket av Manchester City, hevder the Sun.

* Jeg vil til Premier League! Det sier i alle fall Zenit St Peterburg-spissen Pavel Pogrebnyak. Men det må ”være til en av de store klubbene”, altså. (Daily Mail)

* Jeg vil tilbake til Premier League! Det er beskjeden fra tidligere Spurs-sjef Martin Jol, nå i HSV.

* Jeg vil bli i Premier League! WBAs James Morrison vil i alle fall ”se nærmere på tilbud fra andre Premier Leagu-klubber hvis (når!) West Brom rykker ned", skriver the Guardian.

* Jeg er den nye Beckham! LA Galaxy har i alle fall sett seg ut en erstatter for landslagsspilleren, skriver Daily Mail. Og det er ingen, unnskyld, det er en hvem som helst: Brightons Chris Birchall. Ja, jeg måtte google ham. Var det utlånene i St Mirren og Carlisle som blendet amerikanerne?

* Jeg liker lønna mi! Derfor blir Craig Bellamy gladelig i Manchester City som skopusser for eventuelle storsigneringer som måtte dytte ham ut av laget, hevder flere aviser.

* Jeg vil ha flere rykter! Fulham ønsker Bristol City-back Bradley Orr. Spurs ønsker Portos venstreback Aly Cissokho, verdsatt til rundt 50 millioner. Watford-spiss Tamas Priskin er ønsket av både Fulham, Hull og Middlesbrough.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere