RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torsdagens Premier League-rykter

(AFP/Scanpix)
Sist oppdatert:
«Såpeopera» og manipulering på høyt nivå i dag.

Den nye Chelsea-manageren Carlo Ancelotti har utsatt ankomsten sin til London for å prøve å lokke med seg Alexandre Pato fra sin tidligere klubb, AC Milan. (The Sun)

Dette ryktet går hakket lengre. Det er nå like før Chelsea signerer Andrea Pirlo fra AC Milan. (Daily Express)

Chelsea nekter å gi opp jakten på Bayern München-spilleren Franck Ribery. (Daily Mail)

Da var det vel synd at Ribery sier at han vil noe annet. (L’Equipe)

Barcelona forbereder et bud på 250 millioner for Liverpools argentinske midtbanespiller Javier Mascherano. (Daily Mirror)

Du har sikkert hørt det før, men vi gjentar det gjerne. Ricardo Carvalho og Deco sin overgang fra Chelsea til Inter står i fare for å kollapse. For mer detaljer, sjekk de tre siste ryktebørsene. (Daily Telegraph)

Carlos Tévez vil bli presentert som Manchester City-spiller innen mandag, etter å ha inngått en avtale om 1,2 millioner kroner i ukelønn. (Daily Mirror)

City-manager Mark Hughes har penger, men går ikke like langt som Real Madrid. City trekker seg ut av kampen om Everton-forsvareren Joleon Lescott siden Everton vil ha 200 millioner. Dette skal være 50 millioner mer enn det Hughes er villig til å betale. (Daily Star)

Tidligere Arsenal-kaptein Patrick Vieira kommer tilbake til England, fra Italia og Inter. Han skal ha blitt tilbudt en million i uken for å spille for Birmingham. (The Sun)

Fulhams Clint Dempsey kan være på vei til Everton for 40 millioner etter å ha avslått et nytt kontraktsforlag fra laget på Craven Cottage. (The Sun)

Den nye Wigan-manageren Roberto Martinez skal være lysten på å sikre seg midtbanespilleren fra Honduras, Hendry Thomas, så kjapt som fy, ettersom Sunderland nå også har fått øynene opp for spilleren. (Daily Mirror)

SISTE: Hendry Thomasrapporteres nå å være klar for Wigan !

Aston Villa er klar til å servere 35 millioner, dandert med midtbanespilleren Barry Bannan, for å sikre seg Wigan-forsvareren Titus Bramble. (Daily Star)

Villa-sjef Martin O’Neill undersøker mulighetene for å signere Middlesbroughs Stewart Downing. Dette til tross for at vingen er langtidsskadet og er ute av spill til oktober. (The Sun)

Blackburn-manager Sam Allardyce vil ikke by på Newcastles Joey Barton. Nei vel. (Daily Star)

Burnley er interessert i Hamilton-midtbanespilleren James McCarthy. Hamilton er forresten en skotsk klubb. (The Scotsman)

Birmingham vil ha Arsenals venstreback Armand Traore på lån kommende sesong. (The Sun)

Arsenal-forsvareren William Gallas truer med at han ikke vil signere ny kontrakt og vil forlate klubben gratis neste sommer når avtalen med klubben utløper, hvis han ikke får forlate klubben i år. Inter skal være interessert i 31-åringen. (Daily Mirror)

Kilde: BBC

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere