*Nettavisen* Sport.

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: Alberto Saiz (AP)

Arsenal? Tottenham? Eller AC Milan? Huff, det er hardt å være mann.

Det er nokså synd på Emmanuel Adebayor, som nå rives mellom Arsenal og Manchester City. Hva skal han velge? Inntil videre har han bedt om mer tid – for kanskje AC Milan kommer på banen igjen også? (The Sun)

Adebayors agent skal ha tilbudt Manchester United togoleseren. (Daily Mail)

Arsenal fikk avslått budet på Bordeaux-spissen Marouane Chamakh. I tillegg til de 73 millionene Arsenal har budt, vil nemlig Bordeaux ha Mikael Silvestre. Denne Chamakh må åpenbart være god! (The Sun)

Chelsea blir stadig mer ivrige på å hente Ashley Young fra Aston villa, mens synes at prisen på over 250 millioner er i overkant stiv. (Standard)

Serberen Nemanja Matic (20) forteller selv at han er enig med Chelsea om en fireårskontrakt. Les mer om det her! (Denik Sport)

Her kommer en liten overraskelse: Manchester City har nå også begynt å legge ut agn for småfisk. Nærmere bestemt forsøker de å få Tottenhams David Bentley på kroken, som trolig er til slags for småpenger. For knapt 125 millioner kroner lar Tottenham spilleren gå. (Daily Mirror)

West Ham fått Barcelonas prisantydning på Eidur Gudjohnsen, som er fem millioner pund eller 52 millioner kroner. (Daily Star)

Tottenham vil snappe Klaas-Jan Huntelaar foran nesa på Stuttgart. Bort fra Real Madrid skal han i hvert fall, hva skal de med en slik spiller? (Daily Mirror)

Tottenham vil også ha Alvaro Negredo fra Real Madrid. Spissen, som var utleid til Alexander Tettey-beilerne Almeira sist sesong, er priset til drøyt 150 millioner kroner. (The Independent)

Tottenham er dessuten interessert i Arjen Robben, også han fra Real Madrid. Det påstår i hvert fall Robben selv, og helt usannsynlig er det jo ikke. Gutten kan spille ball! (Daily Telegraph)

Espanyol-forsvarer Marc Torrejon er på blokka til Everton. Men også Real Zaragoza og Real Mallorca er på hugget, så her må Everton raskt rasle med sjekkheftet om interessen er reell. (The Sun)

Blackburn jager en erstatter for Roque Santa Cruz, og for drøyt 60 millioner håper de å sikre deg den serbiske spissen Nikola Zigic. (Daily Mirror)

«Kor e a?», spurte trønderen som var blitt forlatt i baren. Nå vender Bolton blikket nettopp mot Korea, og der ser de kantspilleren Lee Chung-Young. Nå håper de å få den sørkoreanske landslagsspilleren for drøyt 20 millioner kroner. (The Sun)

Hørt om Ritchie Kitoko? Han er belgisk og spiller enn så lenge for Albacete. Neste sesong spiller han kanskje for Liverpool. (The Times)

Til dere som trodde Andrea Dossena var på vei fra Liverpool til Napoli – det er en misforståelse! (Daily Telegraph)

West Ham hadde håpet at det skulle bli en permanent overgang til klubben for argentineren Juan Carlos Menseguez. Det blir det ikke, for spilleren vil heller til Celtic. (Daily Mirror)

Stoke snakker med Sunderland om Dean Whitehead. Tema er angivelig en mulig overgang. (The Times)

Gareth Southgate mener 30 millioner er en høvelig pris for å få Derby-spissen Rob Hulse til Middlesbrough. (The Sun)

KILDE: BBC

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag