*Nettavisen* Sport.

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: AP/Scanpix

Maradona til Premier League? Hva blir det neste? Pelé til Brann?

23.07.09 12:44

Manchester City, som må sies å være den staeste klubben i hele Premier League, gir fremdeles ikke opp John Terry. Denne gangen klasker de til med hele 1 million i månedslønn. I pund! For de som ikke har god kjennskap til den britiske myntenheten og matematikk, kan vi fortelle at dette utgjør drøyt 10 millioner kroner. City skal tidligere også ha satt av 400 millioner for å kjøpe spilleren. (Daily Mail)

Men...(det er alltid et men...) Terry skal være på vei til å signere en ny og forbedret kontrakt med klubben på Stamford Bridge. (The Sun)

City kan i så fall trøstekjøpe Aston Villa-vingen Ashley Young for 180 millioner. (Daily Express)

Når Nicklas Bendtner endelig har fått kvittet seg med Emmanuel Adebayor, kommer Milan på banen og vil kjøpe han vekk for 100 millioner. Kanskje litt for sent? (Daily Express)

Liverpool-manager Rafael Benitez bretter opp ermene og gjør seg klar for en skikkelig fight, denne gang med Aston Villa om signaturen til Portsmouths forsvarer, Sylvain Distin. (Daily Mirror)

Villa parerer imidlertid med å høyne budet for 31-åringen til 30 millioner kroner. (Daily Mail)

Islendingen Eidur Gudjohnsen kan være på vei tilbake til engelsk fotball. West Hams hjemmebane, Upton Park, kan dermed bli 30-åringens neste lekegrind. (Daily Mirror)

West Hams Julien Faubert skal være ønsket av den tyske klubben Schalke 04. (Daily Mirror)

Portsmouth har lagt inn et bud på 20 millioner på Hulls Sam Ricketts. (Daily Mirror)

Paul Hart,Portsmouths manager, holder på å fikse et bud på Readings-vingen Steven Hunt. (The Sun)

Tyrkiske Galatasaray skal være interessert i å signere Chelseas Deco. Om de får han er en helt annen sak. (The Times)

Everton sitter på gjerdet og vurderer å satse på Manchester Citys Nedum Onuoha. (Daily Mirror)

Hull er klar for å tilby 70 millioner for Cardiffs midtbanespiller Joe Ledley og spissen Ross McCormack. (Daily Mirror)

De vil også ta en nærmere kikk på Fernando Guerro. Han er ving, fra Ecuador og spiller for Independiente Della Valle. (Daily Mirror)

Preston vil ha City-spilleren med det enorme snyteskaftet, Dietmar Hamann. Han ble nylig fristilt av klubben og er da fritt vilt. (Daily Mirror)

Darius Vassel er nå klar for tyrkiske Ankaragucu etter at han ble fristilt av Manchester City. Se resten av overgangene i Premier League her. (The Sun)

Marouane Chamakh skal være på vei til Sunderland fra Bordeaux for 100 millioner kroner. (Daily Telegraph)

Sunderland skal også være interessert i Aston Villas Nigel Reo-Coker. (Daily Telegraph)

Stoke byr 25 millioner for Sunderlands midtbanespiller Dean Whitehead. (The Sun)

Dette er vel det største ryktet vi har lagt ut på lang tid. Maradona, ja, HAN! Kan være på vei til Portsmouth. Sannsynligheten er stor for at det er som trener og ikke som spiller. Om ryktet er realistisk, er imidlertid en helt annen sak. (Daily Star)

Tidligere Arsenal-forsvarer Ashley Cole, risikerer å hisse opp sine tidligere tilhengere, fordi han uttalte at han håpet at Manchester City nå kunne dytte Arsenal bort fra en topp fire plassering. (Daily Mail)

Manchester Uniteds Dimitar Berbatov har sammenlignet det å spille for klubben som å være medlem av 60-tallsutgaven av The Beatles. (Daily Mirror) En leser har kommet med følgende forklaring på utsagnet:

– Denne sammenligningen fra Berbatov, kom i sammenheng med Uniteds Asia-tur. Han følte at hysteriet og kjendisstatusen der borte, kunne beskrives som Beatles' popularitet.

Kudos til Andreas!

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Annonsebilag