*Nettavisen* Sport.

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: EPA/Scanpix

Barcelona må ha Arsenals Cesc Fabregas før tirsdag.

13.08.09 13:12

Barcelona kommer til å høyne budet på Arsenals midtbanespiller Cesc Fabregas. Barcelona vil gjerne signere spanjolen før Arsenals Champions League-kamp mot Celtic på tirsdag, slik at katalanerne kan bruke ham i europacupen. (The Sun)

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Tottenham vurderer å legge inn et bud på 50 millioner for Crystal Palace-spissen Victor Moses. (Daily Star)

Arsenal skal ha droppet sin interesse for Bordeaux-spissen Marouane Chamakh. Dermed kan West Ham og Fulham ta over overgangsspekulasjonene. (Daily Mirror)

Fulham vi også ha Middlesbroughs midtbanespiller Gary O’Neill. De må i så fall forvente kamp fra Everton. (Daily Mirror)

Manchester United kan stikke kjepper i hjulene for Bayern Münchens planlagte overgang for FC Schalke-keeper Manuel Neuer. Tyskerne kunne fått til en overgang for 50 millioner, men det var altså før United kom på banen. (The Sun)

Argentinske Renato Civelli avviste en overgang til Blackburn for en stund siden. Det ikke ble enighet om de personlige betingelsene den gangen. Han kunne da gått gratis fra Marseille som bosmanspiller. Men argentineren er visstnok så desperat etter å spille i Premier League at han har ombestemt seg. (Daily Mirror)

Hvis Civelli kommer til Blackburn, kan klubben da selge Stephen Warnock til Aston Villa i en handel som kan gi 60 millioner kroner. De millionene kan da brukes til å hente den tidligere Real Madrid spilleren Michel Salgado, som er på vent til Blackburn har skaffet seg den nødvendige kapitalen. (Daily Mirror)

Portsmouth kan snart signere den tidligere Liverpool-spilleren Bolo Zenden på lån ut sesongen. (Daily Star)

Fulham er nærme å signere den aldrende stjernen Mark Viduka, som er fristilt fra Newcastle. Portsmouth skal også være interessert i spissen, men de kan for øyeblikket bare signere spillere på lån som følge av den finansielle krisen i klubben. (Daily Mail)

Real Madrid-spissen Alvaro Negredo har lyst til å spille i klubben som ingen andre vil til, nemlig Hull. (The Sun)

Tottenham-manager Harry Redknapp vurderer å hjelpe Celtics Scott Brown, som bidro til Norges første mål i gårsdagens landskamp, med en flyttemelding til London. (The Guardian)

Burnley-sjef Owen Coyle skal legge 28 millioner kroner på bordet for å signere Readings kamerunske forsvarer, Andre Bikey. (Daily Mirror)

Blackburn-manager Sam Allardyce kan kjøpe Paris St. Germains midtbanespiller Jerome Rothen for 20 millioner kroner. (The Sun)

Carlo Ancelotti, som er litt sjef i Chelsea, vil gjerne ha den 20 år gamle serbiske spissen Nemanja Matic for 40 millioner kroner. Da var vel ikke Huseklepp så aktuell likevel. (Daily Mirror)

Wigan-sjef Roberto Martinez, håpet at han snart kunne melde overgang på den franske midtbanespilleren Mohamed Diame, som spiller for spanske Rayo Vallecano. Men en medisinsk test avslørte at han har hjerteproblemer, noe som gjør at overgangen står på vent. (Daily Mirror)

Chelsea-forsvarer Michael Mancienne vil gjerne signere en ny fireårsavtale med klubben før han drar til Wolverhampton på lån. (The Times)

Manchester City tar et uvanlig grep, eller kanskje det bare er media som finner det på. Uansett, de krever visst å få se Joleon Lescotts medisinske historie før de fortsetter budgivingen på spilleren. Dette til tross for at Everton absolutt ikke vil selge. Omtrent som å kreve å se skinnet før bjørnen er skutt. (Daily Mirror)

LiverpoolsSteven Gerrard er for tiden småskadet i lysken, men det spørs om ikke han fikk en strekk i topplokket i samme slengen. Han hevder nemlig at Manchester City vil være utfordrere til Premier League-tittelen denne sesongen. (Daily Mirror)

Aston Villa-manager Martin O’Neill henger seg på. Han mener at City-handlingen har gjort at man nå må snakke om «de fem store». (Daily Mirror).

Liverpools midtbanespiller Lucas, mener at han er mann nok til å fylle Xabi Alonsos ganske store sko. (Daily Express)

Liverpool-manager Rafael Benitez er nok ikke helt enig. Men han avviser at han har gamblet når han kjøpte inn Alberto Aquilani og sier at det at han har en ankelskade bare gjorde spilleren billigere. (Daily Mirror)

Barcelonas Alexander Hleb, som nylig gikk på lån til Stuttgart, innrømmer at han gjorde en tabbe da han forlot Arsenal i fjor sommer. (Daily Mirror)

Når Rio Ferdinand og Ashley Cole løp rundt på banen i Nederland onsdag kveld, var første visning av filmen «Dead Man Running» med 50 cent i hovedrollen. Grunnen til at vi nevner dette, er at de to var med på å finansiere selve filmen. (The Guardian)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag