*Nettavisen* Sport.

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: Diego Tuson/AFP

David Silva frir til Manchester United-fansen.

17.09.09 15:15

- Det er en ære for enhver spiller om en klubb med Manchester Uniteds prestisje følger med på deg. Det er en enorm tillitserklæring i seg selv.

* Ordene tilhører Valencia-vingen David Silva. De er gjengitt i Daily Mirror og gir selvsagt engelske aviser fritt spillerom til å hevde at den spanske landslagsspilleren ankommer Old Trafford i løpet av januar.

* Daily Mail skriver at 17 år gamle Nicolás Millán er på prøvespill hos Everton. Den chilenske spissen fra Colo Colo har tidligere blitt sammenlignet med Cristiano Ronaldo.

* Everton ser ut til å sikre seg Lucas Neill. Den tidligere Blackburn- og West Ham-spilleren er for tiden tilgjengelig på fri overgang. I løpet av dagen er det ventet at australieren gjennomgår den medisinske testen på Goodison Park. (Daily Express)

* Benfica forsøker på sin side å verne om Angel di Maria. Den argentinske midtbanespilleren har fått en utkjøpsklausul på drøye 400 millioner kroner i håp om at Liverpool og Chelsea skal holde fingerne av fatet. Dermed mistet de i hvert fall interessen fra førstnevnte klubb, skulle man tro. (Daily Mirror)

* I onsdagens spalte skrev vi at Newcastle ønsket seg Diomansy Kamara på lån. Daily Mirror skriver torsdag at Roy Hodgson har motsatt seg overgangen til St. James Park.

* Martin ONeill vurderer om han skal låne ut vingtalentet Marc Albrighton til Nottingham Forest. (Daily Express)

* Burnley har ikke blitt enige med Manchester United om kompensasjon for den 20 år gamle backen Richard Eckersley. Selv om unggutten avslo Uniteds kontraktsforslag, må Burnley likevel belage seg på gi et bidrag til klubbkassa på Old Trafford. Årsaken er at spilleren er under 24 år. Et uavhengig organ vil nå bestemme størrelsen på kompensasjonen. (Daily Express)

* Tottenham skal bygge nye treningsfasiliteter til 30 millioner pund. Styreformann Daniel Levy insisterer likevel på at utlegget ikke får noe å si for manager Harry Redknapps handlefrihet på overgangsmarkedet. (Daily Mail)

* Aston Villa følger med på bevegelsene til Feyenoord-spilleren Jonathan de Guzman. Også Chelsea og Manchester City (jommen sa je smør!) skal følge spilleren som vil koste rundt 50 millioner kroner.

* Portsmouth ønsker å sikre seg venstrebacken Onismor Bhasera fra Kaizer Chiefs. (Daily Star)

* Middlesbrough har ingen plan om å bli værende i Championship. Nå har Gareth Southgate sikret seg Caleb Folan på lån fra Hull City. Spissen er Boros andre signering denne uka. Også Sean St. Ledger har sluttet seg til klubben fra Riverside. (Teamtalk)

* West Ham har fullført avtalen som binder Guillermo Franco til London-klubben. 32-åringen har tidligere spilt for Villarreal. (BBC)

* Sky Sports skriver at Wigan gir Jürgen Macho og Modeste MBani en ny sjanse til å overbevise manager Roberto Martinez at det holder Premier League-klasse. Da må de i så fall hevde seg på reservelaget utover uka.

Du er nå oppdatert!

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.