RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(EPA/Scanpix)

Torsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Arsenal, Manchester City og Barcelona sikler på hverandres spillere.

Arsenals midtbanejuvel Cesc Fabregas og Manchester City-spissen Robinho skal være hovedmålene til Champions League-vinner Barcelona. Det kan uansett bli vanskelig ettersom Fabregas gjentatte ganger har nektet for at han vil forlate Arsenal. (Daily Mail)

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Eller så kan vi bare stokke om dette: Arsenal og Manchester City kjemper om en Barcelona-spiller. Veteranen Carles Puyol skal ifølge spanske aviser være på vei til England. (Daily Mail)

Roman Pavlutsjenkos agent forventer at forhandlingene mellom Tottenham og Zenit gjenopptas i januar. (Daily Mail)

Agenten til den tidligere Chelsea-spissen Adrian Mutu skal ha varslet en rekke klubber om at spilleren er tilgjengelig for en overgang fra Fiorentina i januar. Det spørs om engelske klubber er villige til å prøve seg på spilleren med den hvite puddernesen. (Daily Mirror)

Agenten til Maicon, (Nei, ikke Madcons og X-faktors Peter Peters) som for tiden spiller i Inter, tror at Manchester United er interessert i spilleren. (Daily Mail)

Tidligere Arsenal-forsvarer Sol Campbell, som nylig forlot Notts County etter bare én kamp, skal være i forhandligere med WBA om en overgang. (Daily Mirror)

Manchester City-manager Mark Hughes vil, tro det eller ei, få penger til minst tre nye spillere når overgangsvindet åpner i januar. Dette skal visstnok sikre dem førsteplassen i Premier League. (Daily Mail)

Spillere som kaster seg, må inn i skammekroken i ti minutter, mener Fifas-visepresident Jack Warner. Han foreslår at det opprettes en slags gapestokk hvor spillerene må sitte og vente før de kan innta banen igjen, hvis de blir tatt av dommeren for skuespill. Dette kan bli spennende. (Daily Mail)

En av Liverpools eiere, George Gilett flyr til Saudi Arabia neste uke for å prøve å selge sin halvdel av klubben til prins Faisal bin Fahd. (Daily Mirror)

Tidligere styreleder i Manchester United, Martin Edwards, frykter at klubben kan bli kastet inn i en finansiell ruin hvis dagens eiere, Glazer-familien, velger å forlate Old Trafford. (Daily Mail)

Arsenals midtbanespiller Aaron Ramsey har avslørt at hans regelmessige samtaler med manager Arsene Wenger har gitt ham fornyet selvtillit. (The Sun)

Everton-spiss Luis Saha innrømmer at han nesten la opp etter skadeproblemene som hemmet ham mens han var i Manchester United. (Daily Mail)

Manchester City har sendt klubbens lege på tur til Argentina for å forsikre seg at Pablo Zableta, som er skadet, ikke blir tatt ut i landslagskampene mot Peru og Uruguay. (Daily Mirror)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere