RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
Både Tottenham og Liverpool sikler på hver sin brasse. Det koster ingenting heller!

* Tottenham skal ha blitt tilbudt den tidligere Inter-spissen Adriano gratis i januar. Brasilianeren spiller for tiden i Flamengo, men håper å få orden på karrieren og livsstilen sin i England. Noe som trolig er enklere sagt enn gjort. (Daily Mirror)

Noe for Tottenham? Skriv din mening i kommentarfeltet under!

* Lurer du på hvem Liverpool skal hente i januar? Nilton. Det foreslår i hvert fall Daily Mirror. Til daglig spiller 22-åringen i Vasco da Gama i brasiliansk 2.-divisjon. Om det er godt nok for Liverpool, er en annen sak. Det var uansett ingenting i veien med målet han scoret under 4-1-seieren mot Vila Nova.

Her kan du se Niltons drømmescoring!

* En annen ting som trolig gleder en økonomisk presset Rafael Benítez, er at unggutten er tilgjengelig på fri overgang i januar.

* Prins Faisal bin Fahd bin Abdullah (svelg) hevder at F6 (hans selskap) nærmer seg et oppkjøp i Liverpool. Det er snakk om George Gilletts eierandel, dersom noen ikke har fått med seg det. (The Sun)

* George Gillett har avkreftet opplysningene via Daily Express. The Muppet Show continues!

* Ivan Klasnic har ikke vært noen «hit» i Premier League. La Liga-klubben Xerez vurderer nå om de skal lette Bolton for lånebyrden. (Daily Mirror)

* Portsmouth låner ut Asmir Begovic til Ipswich. I første omgang gjelder utlånet de neste tre månedene. (Daily Mirror)

* Daily Mail skriver at Slaven Bilic blir vurdert til managerposten i flere Premier League-klubber. Og det til tross for at han ikke maktet å føre Kroatia til VM i Sør-Afrika. Eller kanskje det var på grunn av nettopp det?

* David Gold avviser ikke at han kan gjenoppta partnerskapet han hadde med David Sullivan i Birmingham. Denne gangen dreier det seg ikke om Birmingham – som duoen nettopp har solgt seg ut av – men West Ham. (Daily Mail og The Sun).

* Liverpool ønsker seg Emile Heskey. Neida, vi håper i hvert fall ikke det. Mer passende er det kanskje at Wigan Athletic ønsker å fortsette samarbeidet med spissen. Roberto Martinez kan trolig garantere Heskey mer førstelagsfotball enn han hadde fått av Martin O’Neill. For Heskey har naturlig tenkt å spille seg inn på Fabio Capellos mannskap i forkant av VM. Jada. (The Sun)

* O’Neill skal for øvrig gjennomføre samtaler med Heskey i løpet av de neste 48 timene for å finne ut om det er på tide å ende samarbeidet. (Daily Express)

* Avram Grant er på vei inn som direktør i Portsmouth, men «overgangen» har latt vente på seg ettersom den tidligere Chelsea-manageren venter på arbeidstillatelsen. (The Sun)

* Nathan Ellington er lei av livet i London (eller i hvert fall av fotballklubben Watford) og ønsker seg snarest en retur tilbake til Blackburn og Premier League. (Daily Star)

* Robinho har blitt advart om at han ikke kan spasere seg tilbake på City-laget når han er tilbake fra skade om et par ukers tid. Noe annet ville forundret Premier League-rykte-redaksjonen, men så vet ikke vi alt i verden heller, da. (Daily Star)

Snart er det jul! Vi hørs.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere