RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
- Vår nye superstjerne, sier Maradona om United-aktuell venstreving.

* Angel Di Maria. Merk dere navnet! – Jeg har funnet den perfekte erstatteren, utbasunerte klubbpresident Luís Filipe Vieira da argentineren ble hentet inn for å fylle skoene til klubblegenden Simão. Luís hadde rett!

* - Angel har kvalitetene til å bli en superstjerne på verdensbasis i løpet av to år, sier landslagssjef Diego Armando Maradona. Nå vurderer Sir Alex Ferguson om 21-åringen hadde tatt seg godt ut på Uniteds venstrekant.

* Daily Mirror har på forunderlig vis kommet fram til overgangssummen pålyder 12 millioner pund. Da Di María forlenget med Benfica i forrige måned la de inn en utkjøpsklausul på 40 millioner euro. Kantspillerens avtale utløper ikke før den 30. juni 2015. Lykke til, Sir Alex!

* Milos Krasic’ herjinger mot Manchester United har tydeligvis slått ned som en bombe i Fleet Street. Daily Mail har lagt sammen 2 + 2 og funnet ut at både Arsenal, Liverpool og Manchester City er ute etter den langstrakte 25-åringen.

* Sluggeren Sam Allardyce forsøker å lure til seg midtbanespilleren Ruben Micael fra Nacional Madeira for fire millioner pund. 23-åringen har tidligere blitt koblet til Arsenal og Benfica. (Daily Mirror)

* Chan Siu-ki har scoret 22 mål på 27 kamper for South China i Hong Kong. Ifølge Daily Mail har det overbevist Harry Redknapp om at det er riktig å hente spissen på prøvespill. Mer info følger!

* Gary Megson er i julestemning! Nå vurderer han å legge inn bud på Newcastle-spissen Andrew Car(r)ol. The Sun skriver at spilleren trolig er tilgjengelig for 4 millioner pund. (Daily Star/The Sun/Daily Express)

* Hassan Yebda ønsker å bli værende på Fratton Park. 25-åringen er på utlån fra Benfica. (Daily Star)

* I går skrev vi at Fran Merida var på vei vekk fra The Emirates. I dag vil han bli. Ungkanonen skal ha blitt tilbudt en ny toårsavtale, noe som kan gjøre at han likevel overser interessen fra Atlético Madrid. (The Sun)

* Hertha Berlin er godt inne i novemberdepresjonen. For å spe på med litt lys i mørket, ønsker de nå å signere Sol Campbell på en 18 måneders avtale. (Daily Mail)

* Er John Arne Riise på vei til Fulham? Nei. Men drittavisen Daily Express skriver det likevel. Avisen skriver at nordmannen ønsker seg tilbake til England og er tilgjengelig for tre millioner pund. Vi utnevner ryktet til ukas bullshit og lar oss nok en gang fascinere av britiske journalisters evne til å legge sammen 2 + 2, men likevel ende opp med 7.

Takk for i dag!

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere