RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torsdagens Premier League-rykter

(EPA/Scanpix)
Sist oppdatert:
Bosnisk stjerne skaper budkrig mellom Arsenal og Manchester United?

* Edin Dzeko kan ende opp på The Emirates og i Arsenal for 15 millioner pund, skriver The Sun.

* Problemet skal bare være at Manchester United også jakter bosnierens underskrift. (Daily Mirror)

* Manchester United dropper vidunderbarnet Adem Ljajic. 18-åringen skulle egentlig slutte seg til Manchester-klubben fra Partizan i løpet av 2010-sesongen. Ljajic er barndomskompis med Zoran Tosic og den opprinnelige overgangssummen var på 10 millioner pund. (Daily Star)

Les også: - United dropper «Lille Kaka»

* Daily Mirror skriver at Zoran Tosic skal selges, og at de 10 millionene klubben sparer på å droppe Ljajic skal hives rett inn i Dzeko-potten. Er det duket for budkrig mellom Ferguson og Wenger for å sikre seg den elegante spissen til Wolfsburg?

* Nani skal være på vei bort fra Manchester United, etter å ha havnet langt ned på rangstigen på Old Trafford. Spilleren skal være tilgjengelig for 10 millioner pund. Sir Alex Ferguson uttalte for øvrig at Nani ikke er på flyttefot til lokalavisen Manchester Evening News for to dager siden. (The Sun/Manchester Evening News)

* The Mirror skriver om en annen kar som kan være på vei bort fra Old Trafford: Reservekeeper Ben Foster. 26-åringen har et sterkt ønske om å vokte buret for England under VM i Sør-Afrika neste sommer. Derfor har United-keeperen et ønske om å bli lånt ut i januar.

* Nok et Wenger-target: André-Pierré Gignac for 12 millioner pund fra Toulouse. (Daily Mail)

* Nok et Wenger-target: Den brasilianske playmakeren Zezinho fra Juventude. (Daily Mail)

* Dagens Birmingham-targets: Angrepsduoen i Marseille: Brandao og Mamdou Niang. (The Sun)

* The Sun AVSLØRER torsdag at Atlético Madrid har avslått et GIGANTBUD på Sergio Agüero fra en ukjent klubb.

* Celtic vurderer å hente John Utaka på lån fra Portsmouth. (The Sun)

* The Sun og Daily Mirror skriver også at Philippe Senderos er på vei til Atlético Madrid i januar. Den sveitsiske stopperen står kun bokført med to kamper i ligacupen for The Gunners etter at utlånet i AC Milan ebbet ut.

* Liam Lawrence har svippet innom sjefens kontor for å finne ut om han figurerer i Stoke-manager Tony Pulis’ framtidsplaner.

* Everton-spissen James Vaughan ser ut til å ende på utlån i Derby. Det passer godt ettersom Rob Hulse er på vei til Wolverhampton. (Daily Mirror)

* Tottenham stabler opp 6,5 millioner pund for å sikre seg midtbanespilleren Sandro fra Internacional. (Daily Mail)

* Harry Redknapp skal også vurdere å by 1,5 millioner pund for Watford-keeperen Scott Loach (The Sun)

* Avram Grant ønsker kontraktsforhandlinger med David James for å sørge for at keeperveteranen ikke forsvinner vederlagsfritt fra Fratton Park. (Daily Star)

* Gianfranco Zola ønsker seg ikke flere ballartister til jul, men håper i stedet at Anton Ferdinand vender hjem fra Sunderland. Midtstopperen har lenge blitt koblet til Tottenham Hotspur, og ble i sin tid solgt fra West Ham mot daværende manager, Alan Curbishleys, vilje. (Daily Express)

* Daily Mail skriver at West Ham er i sluttforhandlinger med Bayern München om Luca Toni. Han trives nå en gang best med de offensive profilene, denne Gianfranco. (Daily Mail)

Kilder: BBC/Sporting Life/Sky Sports + en rekke engelske aviser

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere