RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: AFP/ Scanpix
Sist oppdatert:
Pavljutsjenko inn, Babel ut og Riise-retur til Liverpool?

For andre dag på rad er ryktene om at Roman Pavljutsjenko skal til Liverpool hete. Det ryktes i tillegg om at Ryan Babel skal motsatt vei i en byttehandel. Liverpool-manager Rafael Benitez trenger en solid backup på topp for Fernando Torres. Benitez har i tillegg gått lei av Babels surmuling, men har ikke råd til å kjøpe noen nye spillere. Men siden Tottenham gjerne vil ha tilbake alle pengene de betalte for den russiske floppen, er det en stor mulighet for at de vil ha noen millioner i tillegg. Russeren kan imiderltid få språkproblemer i Liverpool. Pavljutsjenko sees knapt i Tottenham uten tolken ved sin side, og Benitez kjører en streng engelspråklig linje. (Daily Mail)

En annen som også er på vei ut, er John Arne Riise-erstatteren Andrea Dossena. Han kan ha spilt sin siste kamp som hjemmelag på Anfield. Roma skal være meget interessert i å hente ham tilbake til Italia. Det blir i så fall spennende å se hva som skjer med John Arne Riise. Drar han tilbake til Liverpool? Får han konkurranse fra Dossena? Blir han midtstopper? (The Times)

Blackburn-manager Sam Allardyce er også interessert i å sikre seg den tidligere Manchester United-spissen Ruud van Nistelrooy. Det er rapportert tidligere at Liverpool og Arsenal også kan tenke seg Real Madrid-spissen. I tillegg har Bolton, Birmingham, Sunderland og Fulham meldt sin interesse for nederlenderen. Nå mangler det bare at Manchester United selv kommer på banen, i og med at de har begynt å samle opp gamle legender på Old Trafford. De har allerede hatt suksess med Michael Owen, og ryktes nå å være interessert i Sol Campbell. Da kan de like godt ta van Nistelrooy tilbake også. (The Sun)

Barcelonas midtbanespiller Yaya Toure, broren til Manchester City-spiller Kolo Toure, nekter for at han er på vei til Premier League, og sier at han er meget fornøyd med tilværelsen i Barcelona og på Nou Camp. Yaya sliter for tiden benken i den katalanske klubben siden han er andrevalg bak Saydou Keita. (The Sun)

Everton regner med de får amerikaneren Landon Donovan på lån i tre måneder fra januar av. Everton-manager David Moyes kommer til å bruke LA Galaxy-spilleren Donovan enten som sentral midtbane eller ving, for å komplettere Louis Saha og Yakubu. Hvis de holder seg skadefrie, selvsagt. (Daily Mail)

Den samme avisen skriver også at Saha er ønsket av flere klubber siden kontrakten hans med Everton går ut i sommer. Roma, Bordeaux, Atlético Madrid og Sunderland skal være interessert i å sikre seg Saha hvis han blir Bosman-spiller. (Daily Mail)

Fulham-sjef Roy Hodgson er også interessert i Rangers midtbanespiller DaMarcus Beasley. Den amerikanske 27-åringen er desperat etter å forlate Skottland (Eller bare Rangers), for å få spille mer fotball slik at han kan være aktuell i USAs landslagstropp til neste års VM. (Daily Mirror)

Sunderland skal være interessert i U-21 keeperen Simon Mignolet. Den belgiske keeperen koster omtrent en million pr. meter og koster da omtrent to millioner. Det er ikke noen premie for å regne ut hvor høy han er. (The Sun)

Watford vil gjerne beholde den lånte Arsenal-spilleren Henry Lansbury for resten av sesongen. Under forutsetning at Arsenal betaler halve lønnen selvsagt. (The Sun)

Manchester United-keeper Edwin van der Sar kommer til å forlenge ettårskontrakten sin med klubben, med ytterligere 12 måneder. Han skal være ganske interessert i å spille VM han også, og beholder derfor hanskene på en stund til. (The Sun)

Englands svar på Lyn, nemlig Portsmouth, kommer til å selge en drøss med spillere (Har de flere salgsobjekter igjen?) hvis de ikke får inn 180 millioner kroner i julegave. (The Sun)

Sven Gøran Eriksson kan komme til å kjøpe opp Notts County for 30 millioner kroner. (Daily Mirror)

Arsenal-vingen Theo Walcott er blitt barnebokforfatter. 20-åringen skrev nylig under en avtale med en forlegger og har allerede skrevet to tekster om en helteaktig skolegutt som tilfeldigvis viser seg å være et gedigent fotballtalent. Boken hans kommer i salg i april 2010. (The Sun)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere