RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/ Scanpix

Torsdagens Premier League-rykter

Tottenham vil ha fire meter i angrepet.

Tottenham vil ha en spiss som er HØYERE enn Peter Crouch, nemlig Valencia-spissen Nikola Zigic. Den serbiske kjempen er til salgs for å lette på klubbens økonomiske problemer. På den måten slipper de å selge David Villa eller David Silva. Zigic er hele to meter og tre centimeter høy, og slår da Peter Crouch med hele to centimeter. Han scorer også mål gitt. 13 mål på 19 kamper for Racing Santander ifjor er også godkjent. Da kan det være duket for en ny taktikk med lange baller fremover mot spissene! Eller vent litt ... har vi ikke sett det før?

Tottenham-manager Harry Redknapp er også blitt interessert i Wigans venstreback, Maynor Figueroa. Honduraneren er også i søkelyset til Sunderland. Prisen for forsvareren skal være rundt 60 millioner kroner. (Daily Mirror)

Dermed ser det ut som Gareth Bale sine dager på White Hart Lane er over. Redknapp skal ha brukt godt over 1,5 milliarder på spillerkjøp siden han tok over roret i forrige sesong men nå må han selge før han kan kjøpe nytt. 20-åringen jaktes av en rekke klubber, deriblant italienske Juventus. (Daily Mirror)

Redknapp vil også ha den chilenske spissen Humberto Suazo, som nå spiller for det meksikanske laget Monterrey. 28-åringen skal ifølge klubbpresidenten ha ytret et ønske om å spille i Europa, og kan da ta over en spissplassen når Roman Pavljutsjenko og Robbie Keane sannsynligvis forsvinner i januar. (The Sun)

Barcelona gir ikke opp kampen om å signere Arsenals midtbanegull, Cesc Fabregas neste sesong. De er meget klare til å by rundt 400 millioner kroner for spanjolen. Fabregas som tidligere spilte i Barcelona dro til Arsenal mens han ennå var unggutt. Hvis Barcelona ikke klarer å fiske frem alle de nødvendige millionene, vil de tilby ivorianeren Yaya Toure til Arsenal pluss 300 millioner. (The Sun)

Everton kan få Atletico Madrids Maxi Rodriguez til en billig penge ettersom kontrakten hans går ut til sommeren. Den spanske klubben er meget villig til å selge spilleren med en gang, til redusert pris, siden han vil gå gratis til en annen klubb ved sesongslutt. (Daily Mirror)

I tillegg skal de ha inngått en avtale om å signere Landon Donovan på lån i januar. LA Galaxy-spilleren vil i likhet med David Beckham spille mest mulig kamper før VM i sommer. (News of the World)

Bolton-sjef Gary Megson har tidligere ytret et ønske om å hente den innleide kroaten Ivan Klasnic på permanent basis, men nå har han blitt usikker på om det er verdt pengene. Franske Nantes skal ha 14 millioner kroner for spilleren som har scoret seks mål for Bolton så langt i sesongen. (Daily Mirror)

Den tidligere Chelsea-spilleren Eidur Gudjohnsen har kranglet med Monaco-manager Guy Lacombe. Nå vil han gjerne tilbake til Premier League. Da er agnet lagt ut og det er bare å vente og se om noen biter på. (The Sun)

Hull må kutte 60 millioner kroner i lønnsutgifter. Dette skal klubben få til ved å selge spillere i januar. Det blir uaktuelt å hente inn noen nye spillere med mindre det blir på lån. Problemet er at ingen er interessert i Hulls spillere for øyeblikket. (The Sun)

Alex McLeish har et alvorlig problem. Klubben gjør det utrolig bra i Premier League for tiden og klatrer stadig oppover på tabellen. De har ikke tapt en kamp siden 17. oktober og har fantastiske fem seire på rad. Hvorfor er dette et problem? Jo, fordi med den økende suksessen vil Birmingham-eier Carson Yeung gjerne promotere klubben mot Asia, og til det trengs det flere og større stjerner. McLeish mener at store stjerner vil ødelegge klubbens gode statistikk. Andrej Sjevtsjenko er nevnt som et mulig innkjøp. (Daily Mirror)

West Ham kommer til å by på 18-åringen Geoffrey Hairemans. Den belgiske vingen spiller for tiden for Royal Antwerp. (Daily Mirror)

Wolves-fansen som reiste til Manchester bare for å se ulvevalpene bli knust av Manchester United, krever nå pengene sine tilbake. Med rette, vil nok mange mene. (Daily Mirror)

West Ham sliter med å holde klubbene borte fra spillerne sine. Siste nytt er at Matt Upson skal være på listen til Tottenham og Manchester City, mens Scott Parker er meget interessant for Liverpool og Tottenham. (Daily Mirror)

Barnsley vil kjøpe Hulls midtbanespiller Nathan Doyle etter at han hadde en meget godt låneopphold i klubben. (Daily Star)

Kilder: BBC, Daily Mirror og litt attåt.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere