RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: Pa Photos/Scanpix
Sist oppdatert:
Denne mannen kan erstatte Javier Mascherano i Liverpool.

Det virker som de fleste Premier League-lagene velger å ha oppkjøringen til sesongen i USA, så derfor beveger vi oss dit til å begynne med. David Beckham har nemlig ikke vært noen stor suksess i USA etter at han dro fra Real Madrid til LA Galaxy i 2007. Og Beckham selv har tatt turen til AC Milan på utlån på vårsesongen de to siste årene, nettopp for å spille «ordentlig» fotball igjen. Nå skal West Ham være interessert i å hente den tidligere Manchester United-stjernen til Upton Park for å la Beckham avslutte karrieren i hjembyen London. Beckham skal ifølge The Sun gi West Ham et svar om ikke lenge.

Javier Mascherano har ikke lagt skjul på at han ønsker seg vekk fra Liverpool. Heller ikke ny-manager Roy Hodgson har prøvd å glatte over akkurat det, og nå skal den tidligere Fulham-manageren ha funnet spilleren han ønsker skal erstatte Mascherano. Hodgson ser til Villa Park og skal ha bestemt seg for å gi 70 millioner kroner for Villas Stiliyan Petrov, skriver Daily Mirror.

Det er nok ikke noe Villa-manager Martin O'Neill er veldig glad for å høre. Allerede er James Milner sterkt knyttet til en overgang til Manchester City, mens det på onsdag ble klart at Luke Young er på vei til Liverpool. Nå ser det imidlertid ut til at Youngs overgang til Liverpool er i fare, ettersom spilleren krever deler av overgangssummen på 25 millioner kroner, fordi han går ned i lønn ved å gå til Liverpool, melder Daily Mirror.

Chelsea-direktør Ron Gourlay sier at manager Carlo Ancelotti vil få midler til å styrke stallen. Gourlay sier også at Didier Drogba blir værende i klubben. Det er godt nytt for Ancelotti som har mistet både Joe Cole og Michael Ballack denne sommeren. Nå skal londonklubben være klare til å fullføre overgangen til Benficas VM-stjerne, Ramires, slik at brasilianeren kan være på klubbens sesongforberedelser i Tyskland som starter på lørdag, skriver Daily Star.

Men selv om Carlo Ancelotti skal få styrke stallen, setter nok ikke det en stopper for ryktene om spillere på vei ut. I alle fall ikke så lenge tidligere Chelsea-sjef José Mourinho styrer spakene i Real Madrid. Chelseas portugisiske stopper, Ricardo Carvalho, skal ha uttrykt et ønske om å bli gjenforent med gamlesjefen, mens Mourinho også skal ha vist interesse for å hente 32-åringen, skriver IM Scouting.

Men om Mourinho har et håp om å hente Carvalho, er det verre med Benficas forsvarsspiller David Luiz. Real Madrid har knivet med Manchester City om den 23-årige brasilianeren, men nå melder Mourinho at den spanske storklubben ikke kommer til å hente Luiz likevel. Det gjør City til favoritter i kampen om Benfica-spilleren, melder IM Scouting.

Manchester City kan imidlertid ikke bare signere spillere, på et tidspunkt må de kvitte seg med noen. Nå skal Lazio ha vist interesse for Citys venstreback Javier Garrido, med en prislapp på 25 millioner kroner. Den overgangen virker sannsynlig etter at City signerte Aleksandar Kolarov tidligere i uken og Wayne Bridge er allerede i klubben.

Arsene Wenger er nær ved å få napp i en ny førstekeeper til Arsenal. Italieneren Federico Marchetti skal være verdsatt til 50 millioner kroner og Cagliari skal være klar til å selge sin 27-årige landslagskeeper, skriver IM Scouting.

Wigan på sin side er klare til å sette ny klubbrekord i spillerkjøp ved å by 70 millioner kroner for Chiles VM-stjerne Humberto Suazo. Men Wigan får konkurranse fra Birmingham og Sunderland som også ønsker å hente den 29-årige spissen fra Monterrey, skriver The Sun.

Galatasaray har vist interesse for Blackburns australske midtbanespiller Vince Grella, men klubbene har ikke blitt enige om pris. Nå skal de gjøre et nytt forsøk og avtalen skal ligge rundt 20 millioner kroner, skriver Daily Mirror.

MarkHughes er på det nærmeste klar som ny Fulham-manager. Nå ønsker waliseren å hente sin tidligere elev fra Manchester City, Craig Bellamy, til sin nye klubb. Hughes har 150 millioner kroner å bruke på spillerkjøp, melder Goal.com.

Men da må Hughes regne med konkurranse fra Tottenham. London-klubben skal være klare til å tilby City 40 millioner kroner for den walisiske spissen, skriver Daily Mail.

Ikke alltid like pålitelige The Sun melder at Rosenborgs Ghanesiske midtbanespiller Anthony Annan skal være et hett navn blant storklubbene i Premier League. Manchester United skal være favoritter til å sikre seg Annan, men også Chelsea og Arsenal er interesserte i Rosenborgs nummer 4.

Og de norsk ryktene kommer som perler på ei snor. Men denne gang er det en nordmann på vei bort fra Premier League. John Carew har bare ett år igjen av kontrakten med Aston Villa og kobles i så måte vekk fra klubben denne sommeren. Nå er det nordmannens tidligere klubb Besiktas som skal ønske å hente ham, ifølge Daily Mail. Den tyrkiske storklubben har allerede hentet Ricardo Quaresma fra Inter og Guti fra Real Madrid, og nå ser de på Carew som en viktig brikke i satsingen sin.

ChelseasMichaelMancienne var på utlån til Wolverhampton forrige sesong, men Wolves-manager Mick McCarthy utelukker at klubben skal hente forsvarsspilleren på permanent basis, ifølge Daily Mail.

I dag som i går meldes det at West Ham står klare med en fet kontrakt til midtbanespilleren Scott Parker, men i stedet for 200 millioner over fem år i West Ham vil Parker skifte klubb for å kunne spille europacup, skriver Daily Mail.

AvramGrant jobber i disse dager med å bygge laget sitt i West Ham og nå ser det ut til at klubbløse Laurent Bonnart kan bli klubbens seneste tilvekst. Forsvarsspilleren var i Marseille tidligere.

Blackpool debuterer i Premier Leauge denne høsten og skal være ute etter å hente Ipswich-spissen Jon Stead. 27-åringen er lagt ut for salg av Roy Keane, og takket nylig nei til en overgang til Bristol City, skriver Daily Mirror.

Portsmouth rykket ned fra Premier League sist sesong, men festen i det øverste selskap har kostet klubben. Nå risikerer klubben å måtte betale ut fem millioner kroner i lønninger til spillere som ikke lenger er i klubben. David James kan komme til å motta rundt 1,4 millioner kroner, dersom han ikke signerer for en ny klubb før lørdag kveld, skriver Daily Express.

Tottenhams unggutt John Bostock har ytret sin misnøye med mengden utenlandske spillere i Premier League, som han mener hemmer hans egen utvikling. 18-åringen var på utlån til Brentford sist sesong, og ønsker nå et nytt utlån etter bare tre innhopp for Tottenham på to sesonger.

Til slutt tar vi med denne om Robert Green. Mye tyder på at det kan bli en slitsom sesong for West Ham-keeperen. Green spilte som kjent åpningskampen for England i VM, men tabbet seg grovt ut da Clint Dempsey utlignet til 1-1 og sørget for poengdeling. Green ble vraket som keeper etter kampen av Fabio Capelo, og nå kan det være en sesong full av sjikane som venter målvakten. I onsdagens treningskamp mot MK Dons, der West Ham vant 2-0, fikk sisteskansen haugevis med ironiske tilrop da han gjorde kveldens første redning. Det kan det bli mye av, kjenner vi de engelske supporterne rett.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere