RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Kevin C. Cox (Afp)

Torsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Liverpools nye venstreback?

Nå er det nok for Manchester Citys andrvalg Shay Given. Ikke nok med at Joe Hart spilte strålende mot Tottenham i helgen, nå skal nemlig Hart spille kveldens Europa League-kvalifisering mot Timosoara fra Romania også. Derfor ønsker Given seg bort og håper på å bli utlånt til Arsenal eller Fulham.

Har Alex Ferguson tenkt å bruke enda mer penger på spillere fra den iberiske halvøy? Deportivo La Corunas meksikanske ving Andres Guardado skal være så god at Manchester United kan tenke seg å bruke 120 millioner kroner.

Chelsea er på tenåringsjakt på to fronter. Brasils landslagsspiller Neymar (18) ser ut til å glippe etter at Santos vil gjøre ham til klubbens best betalte spiller, samtidig som de ikke vil høre på tilbud under 300 millioner kroner. Men andre kilder hevder at Chelsea har tilbudt Neymar en femårskontrakt, og at en overgang er nært forestående. Chelsea ønsker også å hente Anderlechts storscorer Romelu Lukaku (17), som ble toppscorer i ligaen med det herlige navnet Jupiler League i fjor. Lukaku er tidligere koblet til Manchester United, selv om den klubben vel har nok spisser. Ajax er også på hugget etter Lukaku.

MOBIL: Få Norges raskeste scoringsvarsel for ditt Premier League-lag.
Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Så til dagens Mascherano. Roy Hodgson sier til The Guardian at den argentinske midtbanespilleren ikke vil bli solgt for under 250 millioner kroner til Inter, og har forberedt spilleren på at han må bli i Liverpool. Eller, om du velger å tro Daily Mail i stedet for The Guardian, så skal Javier Mascherano selges for å skaffe midler til ytterligere forsterkninger av Liverpool. Mascherano er nemlig utelatt fra troppen som møter Trabzonspor i Europa League-kvalifiseringen torsdag kveld, og kan dermed fortsatt benyttes av andre klubber i Europa League eller Champions League om han skulle selges.

Dirk Kuyt er heller ikke til salgs, og hvertfall ikke til Rafael Benitez og Inter, meldes det også.

Liverpool vurderer et bud på Manchester Citys Roque Santa Cruz og kan også tenke seg å slenge Wayne Bridge i handlekurven når de først er i den fornemme butikken i Manchester.

Hvisomattedersomatte Tottenham faktisk klarer å slå ut Young Boys og komme seg til Champions League, vil klubbe legge 150 millioner kroner på bordet for Sevillas Luis Fabiano. Men selv om Sevilla skulle si ja, kan ukelønnskravet til brasilianeren bli for mye for Tottenham-formann og lommebokforvalter Daniel Levy å svelge: 90.000 pund i uka er 25.000 pund mer enn den best betalte spilleren tjener i Tottenham i dag (Luka Modric).

Harry Redknapp skal for øvrig være mer ivrig enn noensinne på å hente tidligere Arsenal-forsvarer William Gallas. Gallas kan komme gratis, men også hans lønnskrav kan være vanskelig å svelge for Spurs. Og skal Tottenham sikre seg Nice-spiss Loic Remy må Redknapp skynde seg, for Marseille har lagt inn og fått et bud akseptert på den franske landslagsspilleren.

Arsenal har også studert spillerstallen til Sevilla, og finsikter den franske forsvarsspilleren Sebastien Squillaci. Også her tyder det faktum at spilleren ikke spilte Champions League-kvalifisering for Sevilla på at en overgang til en annen europeisk storklubb kan være aktuelt.

Boltons venstreback Jlloyd Samuel kan bli utlånt til Middlesbrough.

Den indiske forretningsmannen Ahsan Ali Syed, som jobber for å overta Blackburn, håper at den første spilleren inn på Ewood Park etter en eventuell overtagelse kan være David Beckham.

Andre ting som rører seg:
West Hams forsøk på å hente Felipe Caicedo på lån fra Manchester City er på vent.

West Ham har lagt inn et bud på rundt 20 millioner kroner for Check Tiote, som spiller midtbane for Twente i Nederland.

Mark Hughes insisterer på at han har tenkt å forsterke Fulham ytterligere.

Les mer om Fulham: Riise storfornøyd med ny sjef

Rangers har sikret seg Vladimir Weiss på lån fra Manchester City rett foran nesa på Celtic.

Stoke har betalt Ipswich 27 millioner kroner for spissen Jon Walters.

(Kilder: BBC, The Sun, Daily Star, The Times, Daily Mirror, Daily Mail, The Guardian, Sporting Life).

MOBIL: Få scoringsvarsel for ditt Premier League-lag.
Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere