RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: Barrington Coombs (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Spillerne frykter ryddesjau på Anfield.

Det meste er usikkert rundt Liverpool om dagen, men britiske aviser mener likevel å vite hvem som kommer til Anfield i januar og hvem som går.

Les også: - Krever 10 milliarder i Liverpool-erstatning

Ut kan nemlig Glen Johnson ryke. Juventus er interessert i forsvarsspilleren til tross for at kontrakten hans første går ut i 2013.

Får Liverpool 130 millioner kroner å bruke på en spiss, kan den 26 år gamle brasilianeren Nilmar være mannen. Nilmar tjener i dag til livets salt på grøten i Villarreal.

Om ikke Nilmar skulle materialisere seg på Anfield er en annen brasilianer i Roy Hodgsons søkelys. Han er en smule billigere, rundt 110 millioner kroner, spiller på serbiske FK Partizan og heter Cleo.

Jamie Carragher sier til TalkSport at han frykter at nye Liverpool-eiere vil iverksette en massiv ryddesjau i stallen dersom ikke resultatene bedrer seg i en viss fart.

Wayne Rooney er muligens på kant med manager Alex Ferguson, og skal også ha trukket seg fra videre kontraktsforhandlinger med Manchester United. Real Madrid og 700 millioner kroner er nevnt i forbindelse med saken.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).
MOBIL: Få scoringsvarsel for ditt Premier League-lag.

Samtidig har Ferguson kastet sine øyne på en nederlandsk svenskdødare. Ibrahim Afellay scoret to da Sverige ble slått 4-1 av Nederland tirsdag, og har ikke skrevet noen ny kontrakt med sin klubb PSV Eindhoven. En gratis overgang til Manchester United til sommeren er dermed en reell mulighet.

Thomas Hitzelsperger har fortsatt ikke debutert for West Ham etter sommerens overgang fra Lazio. Og må han belage seg på ytterligere fire måneder på massasjebenken etter at han har revet av en muskel i låret.

Arsenals keeperjakt ser aldri ut til å ta slutt. Nå er Athletic Bilbaos Gorka Iraizoz det heteste tipset, etter at 29-åringen røpet at han ønsket seg vekk fra klubben.

Når Arsène Wenger en gang ser seg ferdig i Arsenal innrømmer han at han ønsker å jobbe for Paris Saint Germain, men ikke som manager.

Philipp Lahm har vært i Bayern München i 15 år, og funderer på om nye utfordringer kan være tingen. Chelsea-manager Carlo Ancelotti ønsker seg høyrebacken, til tross for at Branislav Ivanovic har imponert så langt denne sesongen.

Yossi Benayoun er angivelig rasende på Chelseas legeteam, som han hevder overså en akillesskade - noe som igjen koster ham nesten hele sesongen.

Aston Villa kobles til den franske U21-landslagsspilleren Franck Tabanou, som er lagkamerat med Daniel Braaten i Toulouse.

Birmingham har sett seg ut Southamptons midtbanespiller Adama Lallana som en frekk forsterkning i januar.

John Heitinga har satt en støkk i Evertons supportere ved å innrømmet at han ønsker seg en overgang til Bayern München.

Wigan frykter at Manchester United vil hente tilbake stjerneskuddet Tom Cleverly, som har vært på lån i klubben.

Stoke-spiss Tuncay krever å bli solgt i januar, slik at han kan beholde plassen i det tyrkiske landslaget.

Tunisias landslagsspiller Ammar Jemal derimot kan være på vei TIL Stoke.

Sunderland følger Millwalls Liam Trotter.

(Kilder: Daily Mirror, The Sun, Daily Mail, Caught Offside, BBC, The Guardian, I'm Scouting, Sporting Life, TribalFootball)

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).
MOBIL: Få scoringsvarsel for ditt Premier League-lag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere